2012-06-07 23:48:19
Φωτογραφία για Όταν οι νεοναζί …παίρνουν κεφάλια  [ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΑ VIDEO ]
Όταν οι νεοναζί βρίσκουν έδαφος, δεν διστάζουν να προβούν ακόμη και στις πιο αποτρόπαιες πράξεις. Δείτε  – μόνο αν αντέχετε - μερικά από το πιο διαβόητα χτυπήματα. νεοναζιστικής βίας τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Λεκτική βία στην αρχή, τρομοκρατία δια της δύναμης του όχλου και της έντασης της φωνής και στο τέλος ξύλο, μπουνιές, κλωτσιές –μέχρι και χρήση όπλων. Η νεοναζιστική βία δεν γνωρίζει όρια. Υπάρχει μέχρι και ένα σοκαριστικό βίντεο αποκεφαλισμού (το Link υπάρχει στο διαδίκτυο για όποιον θέλει να το βρει, ωστόσο εμείς προειδοποιούμε να μην το κάνετε αφού η εικόνα σοκάρει και δημιουργεί …αηδία) όπου Ρώσοι νεοναζί σκοτώνουν δύο Τσετσένους, αποκεφαλίζοντας με μαχαίρι τον έναν, ως αντίποινα για μια αντίστοιχη πράξη Τσετσένων στρατιωτών πριν 5 χρόνια.

Στα βίντεο που σάς παραθέτουμε, που είναι μερικές μόνο ενδείξεις του πού μπορεί να φθάσει η βία της πιο ακραίας μορφής της δεξιάς, σύγχρονοι οπαδοί του Χίτλερ κυνηγούν και επιτίθενται στα πάντα: Ξεκινούν από τα μικρά, ανυπεράσπιστα ζώα, μετά την πέφτουν σε γυναίκες, και, τέλος, σε όποιον απλά δεν γουστάρουν.


Η νεοναζιστική βία δεν γνωρίζει σύνορα, αλλά η αλήθεια είναι ότι στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ είναι πιο ακραία. Εκτός όμως από το ανατριχιαστικό βίντεο του αποκεφαλισμού (επαναλαμβάνουμε: όσοι πιστεύουν ότι δεν αντέχουν, καλό είναι να μην το δουν –το βίντεο είναι αμοντάριστο και χωρίς pixels να κρύβουν την εικόνα την ώρα της αποτρόπαιας πράξης), σοκάρουν και οι εικόνες από τα καταγώγια της Ανατολικής Γερμανίας με το πλήθος των μεθυσμένων νεοναζί που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι να σκορπίσουν τον τρόμο.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ