2012-06-09 07:54:47
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ Η ΜΑΡΣΕΪΓ...
Επίσημη πρόταση φέρεται να ετοιμάζει η Ολυμπίκ Μαρσέιγ για την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ. Ενήμερος φέρεται να είναι ο Αλγερινός άσος του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday που επικαλείται πηγή από την Μασσαλία, η Μαρσέιγ ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Τζιμπούρ. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Μασσαλοί δείχνουν ενδιαφέρον για τον Αλγερινό επιθετικό των νταμπλούχων Ελλάδας, αφού και το περασμένο καλοκαίρι έδειξαν να εκτιμούν τα προσόντα του «Τρομοκράτη», ωστόσο το ενδιαφέρον τους παρέμεινε σε φιλολογικό επίπεδο.

Τη φετινή χρονιά όμως τα πράγματα δείχνουν να έχουν αλλάξει. Και αυτό γιατί ο Μπραντάο έχει φύγει, οι Ρεμί και Ζινιάκ είναι επίσημα προς πώληση, ενώ οι διοικούντες θέλουν να ξεφορτωθούν και τα «βαριά» συμβόλαια των Μπιά και Σεϊρού. Επιπλέον, η σεζόν έκλεισε με παθητικό 24 εκ. ευρώ και 40 εκ. ευρώ ζημία!

Πλέον, οι Μασσαλοί στρέφονται σε άλλες στρατηγικές και η απόφαση είναι ειλημμένη. Θέλουν να χτίσουν την ομάδα από την αρχή με παίκτες που έχουν μεν ποιότητα, αλλά με σχετικά χαμηλό κασέ.


Ένας τέτοιος παίκτης θεωρείται ο Τζιμπούρ, τον οποίο έχει παρακολουθήσει στα τελευταία ματς από κοντά ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας, Ζαν Φιλίπ Ντιράν, του οποίου η έκθεση είναι θετική. Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν, είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες ή ακόμη και σήμερα να «σκάσει» επίσημη πρόταση στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας.

Όσο για το ύψος της πρότασης, με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του Αλγερινού λήγει σε ένα χρόνο, οι Γάλλοι προσανατολίζονται σε ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του παίκτη (1.1 εκ. ευρώ) αν οι απαιτήσεις του παραμείνουν στα οικονομικά επίπεδα που απολαμβάνει στον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να αποτελέσει πρόβλημα για την Μαρσέιγ, μια και δεν θα είναι ούτε στη λίστα των Top 10 ακριβοπληρωμένων παικτών της.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ