2012-06-09 07:59:03
Φωτογραφία για Η έμπνευση γα το Yesterday ήρθε στην τουαλέτα!
Ο Πολ Μακάρτνεϊ ολοκλήρωσε την επιτυχία Yesterday μέσα στην τουαλέτα, σύμφωνα με πρώην συνεργάτη του.Ο συνάδελφός του μουσικός Τόνι Σέρινταν αναφέρει στη βιογραφία του που κυκλοφόρησε σήμερα ότι ο Μακάρτνεϊ του είπε ότι ο κόσμος δεν είχε καταλάβει πως έγραψε το Yesterday ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα.

Εδώ και καιρό οι θαυμαστές του γνωρίζουν ότι ο Μακάρτνεϊ ξύπνησε ένα πρωί το 1964 στο διαμέρισμα της φίλης του στο Λονδίνο και σιγοτραγουδούσε το Yesterday.

Ο 72χρονος Σέρινταν, ο οποίος ηχογραφούσε μαζί με τα θρυλικά Σκαθάρια στην αρχή της καριέρας τους, δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο ότι ο Μακάρτνεϊ του είχε εμπιστευτεί την προέλευση του διάσημου τραγουδιού, το οποίο στην αρχή είχε ονομάσει "Αβγά Ομελέτα".

Ο Σέρινταν γνώρισε τους Μπιτλς στη Γερμανία το 1961 και το συγκρότημα ηχογράφησε πολλά τραγούδια ως Tony Sheridan & The Beat Brothers περιλαμβανομένου του σινγκλ My Bonnie την χρονιά εκείνη.

Η επαγγελματική τους συνεργασία ήταν σύντομη καθώς ο Σέρινταν παρέμεινε στη Γερμανία όταν οι άλλοι επέστρεψαν στη Βρετανία, αλλά οι μουσικοί κράτησαν επαφή στη διάρκεια των χρόνων, είπε ο Σέρινταν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ