2012-06-09 08:25:37
Φωτογραφία για Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ από τις 18 Ιουνίου
Πρέπει να δώσουμε τόπο στους νέους ανθρώπους, δηλώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μια εβδομάδα πριν από την παρουσίαση του πλήρους σχεδίου του για την ανασύσταση και τις αλλαγές εκ βάθρων του ΠΑΣΟΚ.

Το βράδυ των επαναληπτικών εκλογών ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έχει άλλωστε αποφασίσει να αποχωριστεί τη «γενιά του Πολυτεχνείου» ώστε το κόμμα του «να πρωτοπορήσει προωθώντας τη διαδικασία της ανασύστασης χωρίς προκαταλήψεις και στερεότυπα του παρελθόντος».

Όπως δε τονίζει στη συνέντευξη του στο Έθνος, αυτή είναι η εντολή που έλαβε στις 18 Μαρτίου. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μιλάει επίσης για τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ισπανία και τις επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το τυχαίο, για την καθυστέρηση, για το λάθος» και ότι το γεγονός ότι η κρίση είναι πανευρωπαϊκή δεν κάνει ευκολότερη αλλά δυσκολότερη τη θέση μας.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν αποφεύγει να προβλέψει προβλήματα, όπως στα φάρμακα και στο λιανικό εμπόριο και στις μεγάλες αλυσίδες και δεσμεύεται ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κυβερνητικό σχήμα που δεν θα έχει τα χαρακτηριστικά της εθνικής συνευθύνης, αλλά αντιθέτως θα «παρέχει σε κάποιους την ασυλία της δημαγωγίας και του λαϊκισμού».

newsbeast.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αιχμές από Ζεβλάκοφ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αιχμές από Ζεβλάκοφ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ