2012-06-09 08:15:06
Φωτογραφία για Συνήλθε από κώμα, όταν άκουσε την φωνή της κοπέλας του!
Είναι συγκλονιστικό! Έζησε χάρη στην φωνή της κοπέλας του Ζωντανή απόδειξη ότι η αγάπη μπορεί να καταφέρει τα πάντα είναι η περίπτωση του Μάθιου Τέιλορ και της αγαπημένης του Άντα Νούρουλ, που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας δάκρυα χαράς σε όποιον το διαβάζει.

Ο 31χρονος Μάθιου, δάσκαλος στο επάγγελμα, τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα ατύχημα στο Μπαλί και έμεινε για 10 ολόκληρους μήνες σε κώμα.

Οι γιατροί είχαν εξηγήσει στους γονείς του ότι οι ελπίδες να ζήσει είναι πολύ λίγες. Παρόλα αυτά τον κρατούσαν με τα μηχανήματα στην ζωή μέχρι να προετοιμαστούν –όσο γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις- για τα χειρότερα.

Η κοπέλα, την οποίο ο Μάθιου γνώρισε στην Ινδονησία, ερωτεύτηκε τρελά και αρραβωνιάστηκε, δεν μπορούσε να είναι στο πλευρό του μετά τους τρεις πρώτους μήνες, γιατί είχε λήξει η βίζα της.

Έτσι γύρισε στην πατρίδα της και μάθαινε νέα από τους γονείς του.

Μια μέρα που η Άντα μιλούσε με την μητέρα του, της ζήτησε να βάλει το ακουστικό στο αυτί του.

«Μόλις την άκουσε άρχισε να κουνάει τα χέρια, ενώ δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια του», λέει η μητέρα του. «Ήταν φοβερό, προσπαθούσε να πιάσει το τηλέφωνο και όταν εκείνη τον ρώτησε κάτι είπε: ”ναι” »!

Το ζευγάρι, όταν βελτιωθεί λίγο ακόμα η κατάσταση του Μάθιου θα παντρευτεί. Πραγματικά συγκλονιστικό…
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καλοκαιρινά λάθη μακιγιάζ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καλοκαιρινά λάθη μακιγιάζ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ