2018-12-15 09:43:25
Φωτογραφία για Όλγα Γεροβασίλη: Η αγάπη για την πατρίδα δεν σχετίζεται με την πατριδοκαπηλία
Στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, μετά το πέρας της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη της Μακεδονίας. «Ο Πρωθυπουργός έδωσε απάντηση με μια εμβληματική ομιλία για την ιστορική διαδρομή της χώρας, την ιστορική αλήθεια και τη σωστή πλευρά της ιστορίας» τόνισε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: «Έδωσε απάντηση σε όσα αναληθή παρουσιάζουν κάποιοι ως δήθεν ιστορικά στοιχεία. Απευθύνθηκε στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, στους Μακεδόνες και σε όλη την Ελλάδα».

«Ξέρετε, η Αριστερά είναι πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Έδωσε αγώνες, έδωσε αίμα για την πατρίδα. Και η αγάπη για την πατρίδα δεν έχει καμία σχέση με την πατριδοκαπηλία και όλα αυτά τα ευτράπελα τα οποία βλέπουμε τελευταία και που, τελικά, δεν κάνουν κάτι άλλο παρά να ρίχνουν νερό στο μύλο της ακροδεξιάς» συμπλήρωσε η Υπουργός.

Δεν παρέλειψε μάλιστα, να εκφράσει την αισιοδοξία της για την υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. «Η Κατερίνα θα τα καταφέρει. Είναι νέα, δυναμική, δροσερή και φρέσκια. Ξέρει, θέλει και μπορεί».

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ