2012-06-09 18:30:05
Φωτογραφία για ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ... Ο ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Το ίδιο... δρομολόγιο με τον συμπαίκτη του στον Ηρακλή, Κώστα Χριστοφιδέλη, αναμένεται να ακολουθήσει ο Γιώργος Στεφάνου, επιστρέφοντας άμεσα στον Ολυμπιακό μετά από απουσία δύο ετών.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη! Μετά την επιστροφή του Κώστα Χριστοφιδέλη ύστερα από τρία χρόνια, στο ερυθρόλευκο ΤΑΑ ετοιμάζονται για μία ακόμη σημαντική προσθήκη, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το πρόσφατο παρελθόν.

Ο 31χρονος λίμπερο, ο οποίος φέτος αναδείχθηκε νταμπλούχος με την φανέλα του Ηρακλή βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Θρύλο με τον οποίο κατέκτησε το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας την περίοδο 2009/10 έχοντας συμπαίκτες παίκτες παγκοσμίου κλάσης, όπως ο τεράστιος Σέρβος διαγώνιος Ιβάν Μίλκοβιτς και τους Κούναρι, Τίσερ, Καλντέριρα, Τζούριτς, Ανδρεάδη, Κουρνέτα, Κουζούνη, Κυριαζή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ερυθρόλευκοι απέχουν μια ανάσα από την τελική συμφωνία με τον έμπειρο λίμπερο, αφού και η διαφορά που υπήρχε στο οικονομικό, έχει καλυφθεί στο μεγαλύτερο μέρος, με την διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού να συνεχίζει ακατάπαυστα την προσπάθεια ανοικοδόμησης του Θρύλου για την επιστορφή του στην κορυφή του ελληνικού βόλει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΪΜΠΛΕ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΪΜΠΛΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ