2019-01-03 13:00:18
Φωτογραφία για Τι ισχύει με τον Κάναντι στον Ατρόμητο
Η δημοφιλία του Νταμίρ Κάναντι έχει εκτοξευθεί και είναι λογικό το όνομα του να ακούγεται για μεγάλα κλαμπ και για πιο προηγμένα πρωταθλήματα. Θα παιχτούν ακόμα πολλά επεισόδια μέχρι να ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το μέλλον του Αυστριακού προπονητή, την στιγμή που ο ίδιος έχει μεγάλες φιλοδοξίες και στόχους για την τρέχουσα σεζόν με τον Ατρόμητο.

Όρεξη να έχετε να διαβάζετε. Για την ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ατρόμητος έχει ξεκινήσει την διερεύνηση των προθέσεων του Κάναντι, όσον αφορά στην παραμονή του στον σύλλογο και για τρίτη σερί σεζόν. Η σχέση του κόουτς με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο και φυσικά με τον ιδιοκτήτη Γιώργο Σπανό είναι πολύ δυνατή και έχει χτιστεί πάνω στην αμοιβαία εκτίμηση-εμπιστοσύνη, αλλά και στην κοινή φιλοσοφία γύρω από το ποδόσφαιρο. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία μπορούν να συνεννοηθούν πλέον με κλειστά τα μάτια και όταν πρέπει θα ζυγίσουν όλα τα δεδομένα
. Ουσιαστικά από κοινού θα αποφανθούν τι είναι καλύτερο για αμφότερες τις πλευρές. Σαφώς και τα όνειρα του Κάναντι δεν σταματούν στον Ατρόμητο. Δεν παύει όμως να έχει βρει έναν οργανισμό, ο οποίος προσφέρει στον ίδιο άψογες εργασιακές συνθήκες και το κυριότερο μεγαλώνει, χάρη και σε αυτόν. Ο Κάναντι βλέπει την ομάδα να εξελίσσεται καθημερινά σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο και να θέτει υψηλούς στόχους για τα δεδομένα του. Και αυτά του αρέσουν πολύ. Δεν χρειάζεται να συζητάμε τι θα γίνει αν έρθει μία πρόταση για παράδειγμα από την Μπουντεσλίγκα. Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τους ιθύνοντες του Ατρόμητου, που τον έφεραν στην ομάδα και του έδωσαν την ευκαιρία να αναδείξει τη δουλειά του. Για να αλλάξει λοιπόν ποδοσφαιρική στέγη θα το κάνει για ένα μεγαλύτερο κλαμπ, αλλά θα πρέπει να μιλά την ίδια ποδοσφαιρική γλώσσα με τους ιθύνοντες του. Το νούμερο των απολαβών δεν είναι το πρώτο κριτήριο για τον Κάναντι. Το πρότζεκτ είναι αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο. Αλλωστε, έχει κάνει το άλμα για μεγαλύτερη ομάδα, όταν είχε πάρει… μεταγραφή από το δικό του δημιούργημα, την Αλτάχ στην διάσημη Ραπίντ Βιέννης. Αλμα που δεν του είχε βγει σε καλό, καθώς δεν είχε συναντήσει τις προϋποθέσεις που ήθελε. Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση Κάναντι. Αν θα συνεχίσει στον πάγκο ή αν ο κύκλος του θα κλείσει. Η διοίκηση πλέον έχει την εμπειρία και τη γνώση για να την χειριστεί και αν τελικά δεν παραμείνει, μπορεί να βρει την καταλληλότερη διάδοχη λύση. Εχει κερδίσει η ΠΑΕ το δικαίωμα της εμπιστοσύνης του κόσμου της ομάδας από τις εύστοχες επιλογές, το μοντέλο διοίκησης και τα αποτελέσματα στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν θα πρέπει να μας παραξενεύει οι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου να βολιδοσκοπούν (ή να το έχουν κάνει στο παρελθόν) τον καλύτερο τεχνικό διευθυντή στη super league Γιάννη Αγγελόπουλο, τον προπονητή-αποκάλυψη Κάναντι, αρκετούς παίκτες, που έχουν κάνει ντόρο με τα κυανόλευκα, μέχρι και τα μέλη του τεχνικού τιμ.

Πηγή: atromitistas.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ