2012-06-09 19:53:43
Φωτογραφία για Νιώθω περήφανος που είμαι εδώ
Ημέρα συνεντεύξεων η σημερινή για τους διεθνείς μας και εκτός από τον Σωτήρη Νίνη μίλησε και ο Κώστας Χαλκιάς. Για τα συναισθήματά του που πήρε τη φανέλα του βασικού είπε: «Μόνο και μόνο που είμαι στην Εθνική ομάδα το θεωρώ πολύ σημαντικό. Βρισκόμαστε όλοι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για έναν συγκεκριμένο σκοπό, οπότε δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό είτε αγωνιζόμαστε ένα, είτε ενενήντα λεπτά. Νιώθω περήφανος που είμαι στην Εθνική ομάδα και τα προηγούμενα χρόνια και τώρα».

Για την παρουσία της ομάδας απέναντι στην Πολωνία:  «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πήραμε θετικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, όμως στο β΄ μέρος εμείς ανατρέψαμε την ισορροπία του παιχνιδιού και ισοφαρίσαμε. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω και δεν το λέω για το χαμένο πέναλτι αλλά για τις ευκαιρίες που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Στην αρχή ο αντίπαλος πίεσε περισσότερο απ΄ ότι πιστεύαμε».

Για το κακό ξεκίνημα στον αγώνα: «Το πρώτο παιχνίδι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της διοργάνωσης. Προσπαθήσαμε να βρούμε τα πατήματα μας, με καλύτερη συνεργασία και όσο περνούσε η ώρα το πετύχαμε.Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε αλλά δύο ματς σημαντικά. Μας μένουν λίγες μέρες για να αναλύσουμε τον αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και την Τρίτη θετικό αποτέλεσμα».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ