2012-06-09 22:19:29
Φωτογραφία για Πρωτιά για τη ΝΔ δείχνουν τα στοιχήματα
Εκλογικό θρίλερ με πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας δείχνουν τα ηλεκτρονικά γραφεία στοιχημάτων Εκλογικό θρίλερ με πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας αλλά και μεγάλη άνοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τα ηλεκτρονικά γραφεία στοιχημάτων για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «Ποιος θα λάβει υψηλότερο ποσοστό ψήφων» η εταιρεία Unibet δίνει τις εξής αποδόσεις:

Νέα Δημοκρατία 1,62

Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) 1,95

ΠΑΣΟΚ 25,00

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ) 75,00

Ανεξάρτητοι Έλληνες 50,00

Δημοκρατική Αριστερά 100,00

Ακόμα, με βάση τις αποδόσεις της ίδιας ιστοσελίδας, οι χρήστες φαίνεται να θεωρούν πως το ποσοστό συμμετοχής σε αυτές τις εκλογές θα ξεπεράσει το 66,5% ενώ η επόμενη Βουλή θα είναι επτακομματική.

Σε ότι αφορά τα ποσοστά των δύο πρώτων κομμάτων, οι αποδόσεις δείχνουν κλίμα πόλωσης αφού εκτιμάται ότι τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβουν πάνω από 26%.

Το ίδιο κλίμα επικρατεί και σε άλλες ιστοσελίδες ηλεκτρονικού στοιχήματος, με την bwin και την betoto να παίζουν οριακά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και τις αποδόσεις να βρίσκονται στο 1,75 και στο 1,95 αντίστοιχα.

H Stan James δίνει φαβορί τη ΝΔ για νικήτρια της εκλογικής μάχης με απόδοση 1.67, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παίζεται στο 2.10. Το ΠΑΣΟΚ πλέον έχει βρεθεί στην τρίτη θέση και παίζεται από την εταιρεία για νίκη σε απόδοση 51.00.

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κυνηγώντας το θαύμα...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κυνηγώντας το θαύμα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ