2012-06-09 22:25:51
Φωτογραφία για VIDEO: Σ.ΜΑΝΟΣ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΩΝΕΥΟΥΝ
Για τον ρόλο που θα μπορούσε να παίξει στην Ευρώπη, αλλά και για τις επικείμενες εκλογές του Ιουνίου μίλησε ο πρόεδρος της Δράσης Στέφανος Μάνος στον Αχελώο tv «Το πρόσωπο το οποίο θα πάει να διαπραγματευτεί δεν είναι ανάγκη να είναι εκλεγμένος Πρωθυπουργός , θα πρέπει να είναι ένα πρόσωπο αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης .

Το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας ακριβώς επειδή είμαι αξιόπιστος δεν με χωνεύει γιατί δεν κορόιδεψα ποτέ κανέναν, αλλά στην Ευρώπη θα μπορούσα να κουβαλήσω το βάρος μιας διαπραγμάτευσης θα ήμουν χρήσιμος.» Ο κ.Μάνος υπογράμμισε ότι η Δράση μπορεί και θα είναι ένα κόμμα εξουσίας και όχι διαμαρτυρίας:«Μπορεί να είμαστε μικρό κόμμα, αλλά είμαστε κόμμα εξουσίας.

Όχι διαμαρτυρίας. Είμαστε παράγοντας πολιτικής σταθερότητας», υπογράμμισε. Ο πρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ εξαπέλυσε επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ υποστηρίζοντας: «Βενιζέλος-Σαμαράς σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους, πώς θα μπορέσουν να αναλάβουν πρωθυπουργία, αδιαφορούν για την επόμενη μέρα και αυτό φάνηκε από την απόφαση τους να ξανακάνουν εκλογές και να μην προχωρήσουν σε συγκυβέρνηση…τώρα φοβούνται την οργή των πολιτών».


Όσο για το σενάριο επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές του Ιουνίου ο κ.Μάνος τόνισε: «Κόμματα τα οποία αλλάζουν το πρόγραμμα τους για να κερδίσουν ψηφοφόρους είναι αναξιόπιστα», ενώ σχολίασε την δήλωση του κ.Τσιπρα για την ακύρωση του μνημονίου και του εφαρμοστικού νόμου «Τα λεγόμενα του κ.Τσίπρα είναι εικασίες, κατά την γνώμη μου όταν θα έρθει η ώρα οι τόνοι θα χαμηλώσουν και η «ακύρωση» θα πέσει η στο τραπέζι της συζήτησης.
apospasma.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ