2012-06-10 17:38:50
Φωτογραφία για Σχέση με παντρεμένο: Πλεονεκτήματα - Μειονεκτήματα
Κάποιες γυναίκες, είτε επειδή αρχικά ίσως δεν το γνώριζαν, είτε επειδή ίσως για κάποιο λόγο έμπλεξαν στα δίχτυα του έρωτα ή ακόμα και επειδή αρχικά ίσως να μην τις ένοιαζε, κάποια στιγμή στη ζωή τους έκαναν σχέση με παντρεμένο. Όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό, η σχέση με έναν παντρεμένο αποτελεί μια ιδιάζουσα περίπτωση που πολλές φορές διαφέρει αρκετά από τις υπόλοιπες σχέσεις. Όπως κάθε άλλη κατάσταση, έτσι και η σχέση με παντρεμένο παρουσιάζει ορισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Παρακάτω αναφέρουμε επιγραμματικά τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης με παντρεμένο.

 

Πλεονεκτήματα μιας σχέσης με παντρεμένο:

Η σχέση με παντρεμένο παρουσιάζει ορισμένα πλεονεκτήματα. Κατά τη γνώμη μας, τα 10 σημαντικότερα πλεονεκτήματα είναι:

Δεν θέλεις τη δέσμευση και δεν θέλει δέσμευση. Δεν μπορεί να παρακολουθήσει το πρόγραμμά σου, επειδή κάποιος άλλος έχει τον έλεγχο του δικού του
. Μπορείς να βγαίνεις και με άλλους όπως και εκείνος μπορεί να βγαίνει και με άλλες Δεν χρειάζεται να βγαίνετε έξω μαζί γιατί δεν γίνεται να σας δουν μαζί. Δεν χρειάζεται να αγοράζεις δώρα επειδή η σύζυγός του θα αρχίσει να σας υποπτεύεται. Δεν χρειάζεται να γνωρίσεις τους γονείς του διότι η σύζυγός του το έχει ήδη κάνει. Δεν χρειάζεται να γνωρίσεις τους φίλους του διότι η σύζυγός του το έχει ήδη κάνει. Εκτός αυτού ρισκάρεις στο να το μάθει. Δεν χρειάζεται να πας στο σπίτι που μένει διότι εκεί ζει και η γυναίκα του. Το ξένο είναι πιο γλυκό. Άλλωστε αυτή η μυστικότητα είναι που σε συναρπάζει. Δεν χρειάζεται να λες μεγάλες κουβέντες όπως σ 'αγαπώ, κ.τ.λ. διότι αυτές είναι λέξεις που λέει με τη γυναίκα του.

Μειονεκτήματα μιας σχέσης με παντρεμένο:

Η σχέση με παντρεμένο παρουσιάζει και ορισμένα μειονεκτήματα. Κατά τη γνώμη μας τα 10 σημαντικότερα μειονεκτήματα είναι:

Μια σχέση με παντρεμένο είναι μια σχέση χωρίς κατεύθυνση και αποτελεί χάσιμο χρόνου. Είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα διαλυθεί. Εάν ερωτευτείς, μάλλον δεν θα λάβεις ποτέ τα ανάλογα συναισθήματα από εκείνον. Εφόσον έχει απατήσει τη σύζυγό του, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα το κάνει και σε σένα; Η εμπιστοσύνη θα είναι πάντα ένα ζήτημα που θα απασχολεί τη σχέση αυτή. Ποτέ δεν θα είσαι 100% ικανοποιημένη επειδή συνεχώς θα είσαι σαν κυνηγημένη. Γνωρίζοντας ότι δεν είσαι η μοναδική στη ζωή του μπορεί να σε οδηγήσει σε γενικευμένη δυσαρέσκεια και χαμηλή αυτοπεποίθηση. Ποτέ δεν μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις ιδιαίτερα δε στον χρόνο που σου αφιερώνει. Όλοι οι άλλοι άνθρωποι που θα μαθαίνουν για τη σχέση σου θα σε κατακρίνουν. Πιθανόν να αισθάνεσαι εγκλωβισμένη σε μια σχέση χωρίς προοπτική. Αλλά πάνω απ 'όλα, ποτέ δεν θα είσαι το νούμερο 1 στη ζωή του!

voices.yahoo.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ