2019-02-01 18:06:14
Φωτογραφία για Eξιχνιάστηκε η δολοφονία του 24χρονου στην Ομόνοια
Εξιχνιάσθηκε άμεσα, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 24χρονου αλλοδαπού καθώς και η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος έτερου αλλοδαπού, που διαπράχθηκαν χθες (31-1-2019) το απόγευμα στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας.

 

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες (31-1-2019) το απόγευμα στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας, ομάδα αλλοδαπών με μερικώς καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκε σε άλλα άτομα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 24χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό έτερου αλλοδαπού, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστες είναι δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 22 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν, εντός των ορίων του αυτοφώρου.

 

Στην κατοχή του 21χρονου συλληφθέντα βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, το οποίο κατασχέθηκε και απεστάλη στην Δ.Ε.Ε για εργαστηριακές εξετάσεις.

 

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών της πρόκλησης επικίνδυνων και βαρέων σωματικών βλαβών, σε βάρος έξι (6) επιπλέον αλλοδαπών, συνεχίζεται.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ