2012-06-10 17:52:58
Φωτογραφία για Θέλει να μηνύσει τους αστυνομικούς επειδή συνέλαβαν τα πρωτοπαλίκαρά του, ο Μιχαλολιάκος
Με την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, επικοινώνησε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, μετά τη σύλληψη μελών τoυ κόμματος, χθες, στη Βέροια μεταξύ των οποίων και ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας, Γιάννης Σαχινίδης, προκειμένου να εκφράσει την έντονη αντίδρασή του Μάλιστα, όπως μεταδίδει το inveria.gr, ο κ. Μιχαλολιάκος προειδοποίησε ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για παράβαση καθήκοντος, αφού δεν έγιναν αντίστοιχες συλλήψεις το μεσημέρι, όταν τα μέλη του κόμματός του δέχτηκαν επίθεση από τους αναρχικούς.

Ο κ. Μιχαλολιάκος θα βρεθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα παραχωρήσει προεκλογική ομιλία στις 20:00 στα γραφεία του κόμματος, επί της οδού Καζαντζάκη.

Μηνύουν τον 53χρονο τα μέλη της Χρυσής Αυγής

Μήνυση κατά του 53χρονου, στον οποίο επιτέθηκαν, κατέθεσαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα και αυτός να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σε βάρος του μεταξύ άλλων ασκήθηκε ποινική δίωξη για εξύβριση και απειλή και μέχρι αύριο στις 12 το μεσημέρι που θα εκδικαστεί η υπόθεση στο Αυτόφωρο θα παραμείνει κρατούμενος στα κρατητήρια της αστυνομίας.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ