2012-06-10 18:21:13
Φωτογραφία για Παγκόσμιο-σοκ από την φιλοναζιστική σύμπλευση Σαμαρά-Μιχαλολιάκου-Βορίδη. (Υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής χαμογελά στο Νταχάου-φωτό!)
Παγκόσμιο-σοκ  από την φιλοναζιστική κυβέρνηση που ετοιμάζουν Σαμαράς-Μιχαλολιάκος- Bορίδης,  με προξενητή τον Πανίκα Ψωμιάδη, ο οποίος δήλωσε ότι ΝΔ και Χρυσή Αυγή, είναι αδελφές παρατάξεις. Ο Σαμαράς δείχνει αδίστακτος μπροστά στην δίψα για εξουσία και την προσωπική του πολιτική διάσωση. Για το πολιτικό έκτρωμα που ετοιμάζουν  Σαμαράς-Μιχαλολιάκος ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία υποψήφιου βουλευτή της Χρυσης Αυγής ο οποίος επισκέφθηκε το Νταχάου και χλεύασε τα θύματα του φασισμού.

Ο λόγος για τον Στυλιανό Βλαμάκη, υποψήφιο βουλευτή Χανίων με την Χρυσή Αυγή ο οποίος είχε βγάλει φωτογραφίες (βλέπε κάτω) χαμογελώντας προκλητικά μπροστά από το ναζιστικό κολαστήριο του Νταχάου Εκεί όπου έγιναν τα χειρότερα βασανιστήρια στην ιστορία της ανθρωπότητας, εκεί που ψήθηκαν ζωντανά παιδιά ο Στυλιανός Βλαμάκης χαμογελά ενώ δεν διστάζει να ποζάρει δίπλα σε μια αφίσα που γράφει «Χίτλερ: Η τελευταία μας ελπίδα».


Επίσης σε μια άλλη φωτογραφία φαίνεται να κάνει άσεμνη φωτογραφία μπροστά από εικόνα του ιστορικού στελέχους του ΚΚΕ Νίκου Ζαχαριάδη.

Ο υποψήφιος βουλευτής ανέβασε τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό και ο άλλος υποψήφιος βουλευτής με την Χρυσή Αυγή Σταύρος Καρεφυλλάκης έσπευσε όπως βλέπετε να σχολιάσει: «Πρέπει να ψήνει καλό ψωμί αυτός ο φούρνος…»

Η αποκρουστική σύμπλευση Σαμαρά-Βορίδη-Μιχαλολιάκου δικαιώνει τις προειδοποιήσεις του Ιπποκράτη Αμυρά, ο οποίος καλεί τους πολίτες σε ένοπλο αντάρτικο. Μην έχετε την ψευδαίσθηση:Μας ετοιμάζουν ως πρόβατα στη σφαγή. Το θέμα είναι αν θα το επιτρέψουμε...
HarryKlynn
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ