2012-06-10 19:27:51
Φωτογραφία για Tην Δευτέρα... πιάνει λιμάνι!
Η ανακοίνωση μένει πλέον για να γίνει... ερυθρόλευκος ο Κώστας Μανωλάς! Ο αμυντικός της ΑΕΚ πρόκειται να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο παίκτης έλεγε από το νησί της Νάξου, όπου βρίσκεται για διακοπές, ότι θα μεταβεί την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη στην Αθήνα προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές με τον Ολυμπιακό. Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές 350 με 400 χιλ. ευρώ (συν μπόνους).

Από την πλευρά τους οι πρωταθλητές Ελλάδας θα επιδιώξουν να «δέσουν» τον παίκτη με συμβόλαιο περισσότερων ετών (σ.σ. πενταετές). Δεν θα πρέπει δηλαδή ν' αποκλειστεί το ενδεχόμενο τα τρία χρόνια να γίνουν τέσσερα ή πέντε.

Εφόσον όλα πάνε κατ' ευχήν και ο στόπερ της ΑΕΚ υπογράψει το νέο του συμβόλαιο τότε το επόμενο μέλημα των ανθρώπων της πειραϊκής ΠΑΕ θα είναι να διατηρήσει στο έμψυχό της δυναμικό τον Όλαφ Μέλμπεργκ. Πάντως πρέπει να τονιστεί πως από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν υπάρχει επιβεβαίωση της παραπάνω πληροφορίας για τον Κώστα Μανωλά.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ