2019-02-06 19:55:51
Φωτογραφία για Π.Ο.Ε.Σ. - Το ΣτΕ παίρνει θέση για την απλήρωτη νυκτερινή εργασία των στρατιωτικών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Η τακτική που χρόνια τώρα ακολουθεί η Ομοσπονδία μας και είναι πλέον γνωστή σε όλες και όλους σας, αποδίδει καρπούς για την κάθε μία και για τον κάθε έναν από εσάς. Οποτεδήποτε κρίθηκε αναγκαίο ζητήθηκε η βοήθειά σας, την οποία μας δώσατε απλόχερα, ως προϊόν εμπιστοσύνης που παράχθηκε ανάμεσά μας και δεν υπάρχει περίπτωση να σβήσει ποτέ.  

Όπως σας είχαμε ενημερώσει (δείτε εδώ), ο νομικός παραστάτης της Ομοσπονδίας μας, δικηγόρος Αθηνών κ. Γεώργιος Αντωνακόπουλος, κατ΄ εντολή της Π.Ο.Ε.Σ., κατέθεσε εγκαίρως στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) αίτηση κατά των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, αναφορικά με την μη εισέτι αποζημίωση της νυκτερινής μας απασχόλησης, όπως σχετικός νόμος ορίζει.

Το ΣτΕ κρίνοντας επείγον το θέμα προσδιόρισε την εκδίκαση της υπόθεσης, σε σύντομο σχετικά χρόνο, για τη 13η Μαΐου 2019, στο Στ΄ Τμήμα του.


Ευελπιστώντας ότι μέχρι τότε θα έχει εκδοθεί η προβλεπόμενη κοινή υπουργική απόφαση, για την αποζημίωση της νυκτερινής εργασίας μας, συνιστούμε σε όλες και όλους σας να μην παραπλανηθείτε και δώσετε χρήματα για αγωγές που φέρεται ότι θα κατατεθούν, για την αποζημίωση των νυκτερινών μας. Δε χρειάζεται βιασύνη. Δε χρειάζεται προς το παρόν η κατάθεση καμίας αγωγής για τα νυκτερινά μας. Μη σπαταλάτε τα χρήματά σας και μην παρασύρεστε από φωνές που προσπαθούν να κάνουν κάτι, απλώς για να κάνουν. Το μόνο που πρέπει προς το παρόν να κάνετε, είναι να καταθέσετε αναφορά στη Μονάδα σας και να λάβετε αντίγραφό της (με αριθμ. πρωτ.) και μαζί με τη βεβαίωση που θα σας χορηγήσει η Μονάδα σας, να τα παραδώσετε στην οικεία Περιφερειακή Ένωση της Π.Ο.Ε.Σ. Για οποιαδήποτε εξέλιξη ή ενέργεια που απαιτηθεί θα ενημερωθείτε από την Ένωσή σας.

Κατεβάστε σήμερα κιόλας το κάτωθι επισυναπτόμενο υπόδειγμα αναφοράς και καταθέστε το στη Μονάδα σας. Οι Ενώσεις θα σας βοηθήσουν σε ο,τιδήποτε χρειαστείτε. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά τους.

Επισυναπτόμενα αρχεία

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ.doc
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ