2019-02-07 20:09:34
Φωτογραφία για Συγκινητική η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Δ’ ΣΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
Εν δόξη και τιμή, αλλά και με μία υπόσχεση, έφυγε από τη Θράκη και το Δ’ Σώμα Στρατού, ο μέχρι πρότινος Διοικητής του Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς. Ο κ. Καμπάς, μετά τις πρόσφατες κρίσεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ανέλαβε τα καθήκοντα του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού και παρέδωσε τη διοίκηση του «ισχυρότερου χερσαίου Σχηματισμού της Ελλάδας» στον Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.

Ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα στο Δ' Σώμα Στρατού ο Χαράλαμπος Λαλούσης. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «Θράκη»), στην Ξάνθη, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτη Ρήγα, η τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή του Δ΄ΣΣ, από τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά στον Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.

Στην τελετή παρέστησαν, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, αντιπροσωπείες αξιωματικών και υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των θρησκευτικών, πολιτειακών και πολιτικών αρχών της περιοχής και λοιποί προσκεκλημένοι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

(ΠΗΓΗ: thrakinet.tv - xronos.gr)
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ