2012-06-11 11:24:34
Φωτογραφία για Ο Εβρά έκανε τη φανέλα... χαρτί υγείας!
ΒΡΩΜΥΛΟΣ!

«Φωτιές» έχει ανάψει στο γαλλικό ποδοσφαιρικό στρατόπεδο ένα στιγμιότυπο, στο οποίο ο Πατρίς Εβρά προσποιείται ότι σκουπίζει τα οπίσθιά του με τη φανέλα ενός συμπαίκτη του. Η σκηνή απαθανατίστηκε σε αγώνα προετοιμασίας για το Euro. O Εβρά κάθεται στον πάγκο μαζί με τους Ριμπερί και Μπενζεμά και κάποια στιγμή, φαίνεται να ανασηκώνεται και να βγάζει μία φανέλα που βρισκόταν στο κάθισμά του. Αμέσως μετά ο Γάλλος... μυρίζει τη φανέλα προκαλώντας γέλιο στους δύο συμπαίκτες του.

Φαινομενικά, αυτή ήταν μία από τις πολλές στιγμές χαβαλέ που μοιράζονται οι παίκτες μιας ομάδας, ιδίως όταν βρίσκονται υπό την πίεση μιας μεγάλης διοργάνωσης. Ωστόσο, οι πατριώτες Γάλλοι έπαθαν σοκ βλέποντας το σκηνικό και έσπευσαν να «κράξουν» τον Εβρά.

Χαρακτηριστική είναι η φράση που χρησιμοποίησε το περιοδικό Le 10 Sport. «Αυτή η πράξη είναι αηδιαστική και δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τη Γαλλία. Δεν θέλουμε καν να φανταστούμε τι κάνει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Ο Εβρά έχει «λερωμένο» μητρώο από το Μουντιάλ του 2010, όταν ηγήθηκε της «ανταρσίας» των Γάλλων κατά της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ομάδας.
sportfm
TreloKouneli
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ