2019-03-04 20:31:41
Φωτογραφία για H Ζήνα Κουτσελίνη μιλάει για την τηλεόραση...
Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχθηκε τη γυναίκα που τον «ανακάλυψε» και τον έβγαλε στην τηλεόραση, τη Ζήνα Κουτσελίνη.

 Η παρουσιάστρια πλέον του Star μίλησε για τον άνθρωπο που διάλεξε σε μία ακρόαση πριν από πολλά χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε να του «θυμίσει» πως έχει ακόμα στην κατοχή της το πρώτο του δοκιμαστικό για τον Alpha.

Φυσικά, οι δυο τους μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές ιστορίας που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες στο «Κους-Κους» του οποίου η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν επικεφαλής, σε μία εποχή που η εκπομπή σημείωνε περισσότερο από 50% τηλεθέαση καθημερινά.

 Όταν ο Νίκος Μουτσινάς της ζήτησε να επιλέξει κάποια πρόσωπα που για εκείνη βρίσκονται στην κορυφή του τηλεοπτικού «χρηματιστηρίου», η Ζήνα Κουτσελίνη επέλεξε φυσικά τον Νίκο Μουτσινά, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ως διαχρονική αξία, τους κριτές του MasterChef Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά, αλλά και τη Βίκυ Καγιά για την εξαιρετική της τηλεοπτική παρουσία στο GNTM και το Shopping Star.

 Ο παρουσιαστής του Open δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει τη γνώμη της για την Ελένη Μενεγάκη, για την οποία απάντησε πως είναι μία τηλεοπτική σταρ που έχει αποδείξει την αξία της και παρόλο που πέρυσι διένυσε μία πολύ δύσκολη σεζόν απέναντι από τις «Αλήθειες με τη Ζήνα», φέτος κατάφερε και ανέκτησε τις δυνάμεις της.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ