2012-06-11 12:53:49
Φωτογραφία για Αναβολή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην υπόθεση του Η.Κασιδιάρη...Μηνύσεις κατέθεσε ο ίδιος κατά Κανέλη-Δούρου-Δελατόλα και ΑΝΤ1  [ Βίντεο δηλώσεις ]
Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πέρασε στην αντεπίθεση. Καταθέσει μηνύσεις κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, με αφορμή το περιστατικό της περασμένης εβδομάδας στο στούντιο του "Καλημέρα Ελλάδα".

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής κινήθηκε νομικά και κατά του ΑΝΤ1 για "παράνομη κράτηση", ενώ ζητά και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δημοσιογράφου Αντώνη Δελατόλα, για να διαπιστωθεί αν μιλούσε, λίγο μετά το επεισόδιο, με τη γραμματέα του ή με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

 Ο εκπρόσωπος της Χ.Α. κατά την άφιξή του δήλωσε: «Ήρθα για να καταθέσω μήνυση στην Κανέλλη και στη Δούρου για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, σε βάρος του ΑΝΤ1 για παράνομη κατακράτηση, αλλά και σε βάρος του εκδότη Αντώνη Δελατόλλα για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας». Επίσης, ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου, για να διαπιστωθεί αν κατά τη διάρκεια της εκπομπής τηλεφώνησε ο ίδιος στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας, Ελένη Ράικου, την οποία φέρεται να αποκαλεί ως «Ελένη μου». Τότε θα διαπιστωθεί - όπως ανέφερε- εάν μιλάμε για προσβολή του θεσμού της Δικαιοσύνης.


Ένας από τα μέλη της Χ.Α που ήταν μαζί με τον Η.Κασιδιάρη, απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους, είπε: «Όταν μάθετε να λέτε την αλήθεια, θα σας κάνουμε και  δηλώσεις».

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν από τα δικαστήρια στις 12.15.

Αναβολή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο που τον εμπλέκει με περιστατικό βίας στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, αλλά έτσι κι αλλιώς η δίκη δεν έγινε ούτε και αυτή τη φορά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση, ότι τον ενέπλεξαν αντιεξουσιαστές και ότι όταν έγινε η επίθεση, εκείνος απουσίαζε στο εξωτερικό.
Eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ