2012-06-11 12:58:29
Φωτογραφία για Επαφές με Φαν ντερ Φάαρτ και Καλού έχει η Σάλκε
Ο Χουμπ Στέβενς, προπονητής της Σάλκε, επιβεβαίωσε πως η ομάδα του έχει έρθει σε επαφή με τον ατζέντη του Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ και πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Σάλομον Καλού.

Στο στόχαστρο της Σάλκε και επίσημα βρίσκεται πλέον ο Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ.

Ο Ολλανδός εδώ και μέρες συνδεόταν με τους "βασιλικούς μπλε" και ο προπονητής των τελευταίων, Χουμπ Στέβενς, επιβεβαίωσε πως θα ήθελε να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του τον 29χρονο, με τον ατζέντη του οποίου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις η γερμανική ομάδα.

"Είναι ξεκάθαρο πως ο Ράφαελ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να πουλήσουμε κάποιους παίκτες. Ακόμα κι έτσι η μεταγραφή είναι πάρα πολύ δύσκολη" δήλωσε ο Στέβενς στην "Bild", ενώ στο Voetbal International είπε:

"Είναι απίστευτες οι ικανότητές του. Η Σάλκε δε θα πει όχι στον Φαν ντερ Φάαρτ. Τον γνωρίζω από τη θητεία του στο Αμβούργο και θα ήθελα να έρθει. Βρισκόμαστε σε επαφή με τον ατζέντη του. Είμαι σε διακοπές, αλλά ο γενικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ, με ενημερώνει σε καθημερινή βάση".

Επιπλέον, αποκάλυψε μέσω της "Bild" πως η ομάδα του κινείται και για τον Σάλομον Καλού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι: "Είναι ελεύθερος και πολλές ομάδες θα ενδιαφερθούν γι' αυτόν. Γνωρίζω, όμως, πως θέλει να φύγει από την Αγγλία. Βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Σάλκε".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ