2019-03-13 13:20:30
Φωτογραφία για Ο Κούλλης Νικολάου επιβεβαιώνει το tvnea και μιλά για τον ALPHA Κύπρου!
Όπως σας ενημέρωσε η ΤΙΒΙ-ΜΠΑΛΟΘΙΑ του tvnea, ο Κούλλης Νικολάου ετοιμάζει την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου, ''Αστέρια στην άμμο'', σε διασκευή της  Ρένας Ρίγγα, για τον

ALPHA Κύπρου. Ο ίδιος, παραχωρώντας συνέντευξη στο TV Μανια ,επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας, και μιλά για το νέο του βήμα αλλά και για το τέλος των συνεργασιών στον χώρο των media.

«Βρισκόμαστε ήδη στη διαδικασία κτισίματος ενός πρότζεκτ με τον Alpha Κύπρου. Πρόκειται για τη μεταφορά του βιβλίου της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη, ''Αστέρια στην Άμμο''. Αυτή την περίοδο αναζητούμε το καστ της σειράς και προετοιμαζόμαστε για τα γυρίσματα του πιλοτικού επεισοδίου. Αυτή θα είναι η πρότασή μας προς τον Alpha Κύπρου».

Υπάρχει καθόλου το ενδεχόμενο επιστροφής σας πίσω στον ΑΝΤ1;  

Όταν κι εφόσον είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε κάτι, λογικό είναι να μην αποκλείσουμε συνεργασία με κανένα κανάλι. Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζουμε το χρονικό πλαίσιο που θα είμαστε έτοιμοι.  


Τι συναισθήματα σου αφήνει όλη αυτή η διαδικασία;  

Δεν θα έλεγα ότι με αφήνει άφθαρτο όλος αυτός ο προγραμματισμός, αλλά είναι μοιραίος και δυστυχώς είναι μέσα στη διαδικασία της δουλειάς μας. Ξέρουμε ότι για να προχωρήσεις παρακάτω, πάντα, κάτι αφήνεις πίσω σου. Το μεταβατικό στάδιο, από μία δουλειά σε άλλη, κρύβει τεράστιες χαρές, σχέσεις δημιουργικότητας αλλά και κάποια πράγματα που θέλουν χρόνο να θεραπευτούν.  

Σε επηρέασε ψυχολογικά;  

Εσύ, τι λες; Άλλοι τρώνε τα νύχια τους από το άγχος εγώ βγάζω τις τρίχες από το μούσι μου από αμηχανία και στρες.  

Αισθάνεσαι ότι έχεις προδώσει κάποιους ανθρώπους;  

«Είναι ο φόβος μου να μη συμβαίνει. Δεν στοχεύουμε να εγκαταλείπουμε αλλά να προχωρούμε. Όταν προχωράς, αναπόφευκτα, αφήνεις πίσω σου κάποιους ανθρώπους, σμίγεις με κάποιους άλλους, αλλά από την αρχή τονίζω ήταν δηλωμένο ότι έτσι θα γινόταν. Δεν υπογράψαμε καμία συμφωνία με τον ΑΝΤ1 ότι θα ήμασταν μαζί εφ’ όρου ζωής αλλά ούτε με τον Alpha ούτε και με το επόμενο κανάλι που ίσως προκύψει συνεργασία».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ