2012-06-11 19:32:32
Φωτογραφία για Και ο Βενιζέλος στηρίζει Σαμαρά! Φανερώθηκαν, επιτέλους!
Δεν θα απορήσουμε αν δούμε το ΠΑΣΟΚ με μονοψήφια

«Δεν είναι ντέρμπι οι εκλογές, η ΝΔ είναι καθαρά μπροστά» διαμηνύει η Ιπποκράτους σε μια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα που τείνει να δημιουργηθεί μέσω «διαρροών» από Συγγρού και Κουμουνδούρου και να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ Σύμφωνα με το iefimerida, κύκλοι της Ιπποκράτους, ισχυρίζονται ότι η ΝΔ επιδιώκει να εκμεταλλευτεί τον φόβο του πολίτη για έξοδο από το ευρώ εφόσον έρθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ οι κρυφές δημοσκοπήσεις που έχουν στη διάθεση τους δείχνουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι ξεκάθαρο με τη ΝΔ καθαρά μπροστά και το ΠΑΣΟΚ «δεν διαλύεται ούτε φυλλορροεί, αλλά διατηρεί τις δυνάμεις του».

Σε κάθε περίπτωση το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να «σπάσει» τον διπολισμό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, με την εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος να καταγγέλλει τόσο «την παλαιοδεξιά και ψυχροπολεμική ρητορική του κ. Σαμαρά που μας γυρίζει στο βαθύ παρελθόν της διχαστικής αντιπαράθεσης των δεκαετιών του ‘50 και του ‘60» όσο και τον «λαϊκισμό, την παροχολογία και την ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα, που εκμεταλλεύεται ψηφοθηρικά την αγανάκτηση και την οργή των πολιτών» όπως δήλωσε.


«Το ΠΑΣΟΚ αντιτάσσει την συνεργασία και την ενότητα λαού και πολιτικών δυνάμεων για να ξεπεράσουμε την κρίση και να παραμείνουμε με ασφάλεια στο ευρώ» τόνισε η κυρία Γεννηματά καλώντας όλες τις πολιτικές δυνάμεις να απαντήσουν στην πρόταση Βενιζέλου για συγκρότηση κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης «με καθαρά λόγια και όχι μισόλογα».

Παράλληλα η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ θέλησε να εμφανίσει το κόμμα ως την μόνη εναλλακτική λύση και τον πρόεδρο του ως τον μόνο αξιόπιστο. «Την ώρα που επιχειρούνται να στηθούν ψεύτικα χαρακώματα ο Ευ. Βενιζέλος δίνει τη μάχη εκεί που πραγματικά διεξάγεται. Γι’ αυτό συναντάται με τον κ. Μόντι σήμερα στη Ρώμη, για τη συμμαχία χωρών του νότου. Αποδεικνύουμε ποιος ξέρει να διαπραγματεύεται, ποιος έχει διασυνδέσεις, ποιος έχει αξιοπιστία» είπε με έμφαση η κυρία Γεννηματά.

Ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει την Τετάρτη στον Κορυδαλλό, την Πέμπτη στο Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά και θα ολοκληρώσει τις προεκλογικές εμφανίσεις του την Παρασκευή στο Μενίδι. Ως προς το εσωκομματικό μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά την χθεσινή διακαναλική η κυρια Γεννηματά υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει σε ποιους αναφέρονταν ο κ. Βενιζέλος, απλώς ήθελε να στείλε το μήνυμα «ότι δεν μπορεί να υπάρξει εσωστρέφεια στο κόμμα». Διευκρίνισε ωστόσο ότι ο κ. Βενιζέλος «επειδή είναι ορθολογιστής, δεν μπορεί να εννοεί ανθρώπους που έχει ο ίδιος επιλέξει να μετέχει σε κλειστή ομάδα και να συναντιέται σε εβδομαδιαία βάση μαζί τους», αναφερόμενος στην Πολιτική Γραμματεία των «7», ούτε ανθρώπους που έχουν ενταχθεί στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, με αφορμή την καταστροφή του περιπτέρου του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία του Αιγάλεω, η κυρία Γεννηματά προειδοποίησε ότι ο δρόμος της πόλωσης και του διχασμού «μόνο σε ένα εμφύλιο σπαραγμό μπορεί να οδηγήσει τα πράγματα». Κάλεσε δε να καταδικάσουν πρώτοι το περιστατικό «όσοι έσυραν το χορό μιλώντας στο Σύνταγμα για κρεμάλες, πετώντας γιαούρτια και εκτοξεύοντας προσβολές κατά του προέδρου της Δημοκρατίας.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ