2012-06-11 19:55:17
Φωτογραφία για Κανονικά παρών στην προπόνηση της Εθνικής ο Φωτάκης
Κανονικά πήρε μέρος ο Γιώργος Φωτάκης στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής ενόψει του αγώνα της Τρίτης (12/6) με την Τσεχία. Δεν έδειξε ενδεκάδα ο Σάντος.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Φερνάντο Σάντος στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής στο Δημοτικό γήπεδο του Βρότσλαβ και ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης (12/6) με αντίπαλο την Τσεχία.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Φωτάκης πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και τέθηκε έτσι στην διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού.

Πλέον ο Πορτογάλος εκλέκτορας δεν θα χρειαστεί να αλλάξει κατά πολύ τα πλάνα του, καθώς ο Φωτάκης προορίζεται για την αρχική ενδεκάδα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και δίπλα από τους Μανιάτη και Καραγκούνη.

Η προπόνηση της Εθνικής κράτησε μια ώρα (ήταν ανοιχτή για 15 λεπτά) με τους παίκτες μετά τις ασκήσεις να παίζουν δίτερμα με τον Φερνάντο Σάντος να μην φανερώνει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα.


Δεν έδειξε ενδεκάδα ο Σάντος

Πάντως, αν μπορεί να γίνει μια πρόβλεψη για τα πλάνα του Ομοσπονδιακού τεχνικού για το ματς με την Τσεχία, τότε κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς, στην άμυνα οι Τοροσίδης (δεξιά), Χολέμπας (αριστερά) με Κατσουράνη-Κυριάκο Παπαδόπουλο κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Καραγκούνης, Μανιάτης, Φωτάκης και στην επίθεση οι Φορτούνης (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Σαμαράς στην κορυφή. Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Γκέκας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ