2012-06-11 22:35:03
Φωτογραφία για ΠΑΥΛΙΔΗΣ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ... ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΜΕ
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών της Α1 πόλο γυναικών καθώς ηττήθηκε σήμερα στον Πειραιά από τον Ν.Ο.Β. με 6-12.

Οι ερυθρόλευκες, που χάνουν με 0-2 νίκες, έχουν μία ακόμη ευκαιρία να παραμείνουν στην κούρσα του τίτλου στον τρίτο τελικό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη(13/6, 19:00) στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε: «Υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων και ειδικά στον τομέα της ψυχολογίας. Θα μπορούσα να επικαλεστώ πολλές δικαιολογίες αλλά δεν θα το κάνω. Αναλαμβάνω την ευθύνη της κακής εμφάνισης καθώς ο προπονητής είναι ο υπεύθυνος και για το αγωνιστικό πρόσωπο αλλά και για την ψυχολογία της ομάδας.

Εφέτος πληρώνουμε το τίμημα να κτίσουμε μία ομάδα η οποία θα μπορεί για πολλά χρόνια να διεκδικεί τους τίτλους. Ο Ολυμπιακός έχει παρόν και σίγουρα έχει μέλλον.

Στον τρίτο τελικό πρέπει να παίξουμε τελείως ελεύθερα και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Εχουμε δει σε όλα τα αθλήματα ανατροπές, και θα διεκδικήσουμε με όσες πιθανότητες μας αναλογούν τη νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ