2012-06-11 23:30:13
Φωτογραφία για Χειρουργήθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, σε 6 μήνες η επιστροφή του
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος χειρουργήθηκε από τον Δρ. Ούλριχ Μπένις και σε έξι μήνες υπολογίζεται πως θα επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Σε επέμβαση στο γόνατο υποβλήθηκε ο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος από τον γιατρό Ούλριχ Μπένις, λίγο μετά τις 20:00 (ώρα Ελλάδας) και όλα κύλησαν με απόλυτη επιτυχία.

Οι ιατρικές εξετάσεις μετά την επέμβαση έδειξαν πως όλα πήγαν πολύ καλά και αυτό οφείλεται και στον Δρ. Ούλριχ Μπένις, που είναι ειδικός σε θέματα αποκατάστασης που αφορούν ρήξη χιαστού, συνδέσμων ή μηνίσκου.

Ο ίδιος γιατρός είχε αναλάβει την υπόθεση του Λιούμπομιρ Φέισα, δίνοντας στους ερυθρόλευκους έναν πλήρη φάκελο με κάθε βήμα που έπρεπε να ακολουθήσει ο Σέρβος σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προκειμένου να γυρίσει υγιής στα γήπεδο.

Στην επέμβαση ήταν βεβαίως παρών και ο γιατρός του Ολυμπιακού, κ. Χρήστος Θέος και η εικόνα που υπάρχει για τον παίκτη είναι πως όλα πήγαν εξαιρετικά.

Από την Τρίτη (12/6), ο Αβραάμ ξεκινάει την αποκατάσταση του και σε έξι μήνες θα είναι ξανά κοντά στην ομάδα και η πεποίθηση όλων είναι πως θα γυρίσει καλύτερος και πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά!

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ