2019-03-27 08:49:36
Φωτογραφία για Τότε συμπεριφέρθηκαν χυδαία...
«Να ξεχωρίσουμε τους πατριώτες, που πιστεύουν στην χώρα και αγωνίζονται για αυτήν, τους εθνικιστές και τους νεοναζιστές. Πρόκειται για εντελώς διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων», είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στον απόηχο των αποδοκιμασιών βουλευτών της πλειοψηφίας στις παρελάσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Έχοντας ζήσει ο ίδιος διαδηλώσεις με ΣΥΡΙΖΑ, στη διάρκεια μίας εκ των οποίων μάλιστα, ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει από την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, θύμισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι «τότε, ο κ. Καρανίκας, σημερινός σύμβουλος του πρωθυπουργού, ο κ. Κουράκης, σημερινός Αντιπρόεδρος της Βουλής, και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρθηκαν με χυδαίο τρόπο απέναντι στον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας». 

Πρόσθεσε δε, με νόημα ότι «αν εκεί, μαζί τους, ήταν και χρυσαυγίτες νεοναζί, τότε ήταν όλοι μαζί στο ίδιο επίπεδο». Επιχειρώντας έτσι, να απαντήσει στους κυβερνώντες που ‘βαφτίζουν’ «χρυσαυγίτες» όσους διαμαρτύρονται για τη δική τους πολιτική σήμερα, κατέληξε, σημειώνοντας ότι λυπάται πάρα πολύ που το λέει, αλλά «έκαναν (σ.σ. κάποιοι ΣΥΡΙΖΑίοι) τα πρώτα βήματα και έδειξαν έναν δρόμο πολύ κακό για τη Δημοκρατία και για την χώρα» matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ