2012-06-11 23:49:33
Φωτογραφία για Ένταση Μαρινάκη-Κωνσταντίνου!
Άναψαν τα αίματα στη συνεδρίαση της Λίγκας ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Βασίλη Κωνσταντίνου για το θέμα των αδειοδοτήσεων!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν βάζουν στην άκρη το... τσεκούρι του πολέμου ούτε και το καλοκαίρι. Αυτή την φορά οι τόνοι στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας ανέβηκαν για το θέμα των αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ. Πρωταγωνιστής ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, και το μέλος του Δ.Σ του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά ο διάλογος των δύο ανδρών έχει ως εξής:

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ήρθα στο Δ.Σ για να μιλήσω για το θέμα των αδειοδοτήσεων. Είναι άδικο να μην πάρουν άδεια οι έξι ομάδες και να πάρει μόνο ο Παναθηναϊκός, που δεν ήταν εντάξει ο φάκελός του.

Βασίλης Κωνσταντίνου: Να μας πείτε αν θέλετε ανταγωνιστικό τον Παναθηναϊκό στο Πρωτάθλημα, όπως έχετε πει ή αν τώρα θέλετε να μην βγει ο Παναθηναϊκός στο Τσάμπιονς Λιγκ για να μην σας στερήσει κάποια χρήματα. Ήρθε η ΟΥΕΦΑ και βρήκε τον φάκελο εντάξει, εσείς τι είστε; Κριτής;


Βαγγέλης Μαρινάκης: Θέλω να κερδίζω τον Παναθηναϊκό και εντός και εκτός έδρας.

Βασίλης Κωνσταντίνου: Ναι αλλά οι αγώνες γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εσείς θέλετε να κερδίζετε και εκτός.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Εσείς κάνετε κακό στο ποδόσφαιρο, όταν στέλνετε στην ΟΥΕΦΑ τα DVD του Καλόπουλου και δημιουργείτε πρόβλημα.

Βασίλης Κωνσταντίνου: Όταν ήρθατε στο ΟΑΚΑ σας προστατεύσαμε και όταν πήγε η κατάσταση να ξεφύγει, σας μεταφέραμε σε σουίτα. Δεν κάναμε τα δικά σας έκτροπα που έγιναν όταν ήρθαμε στο Καραϊσκάκη.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Θα με ακούσεις, αυτά θα σου πω.

Βασίλης Κωνσταντίνου: Δεν θα σε ακούσω, θα κάνουμε διάλογο.

Στη συνέχεια όμως, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού γύρισε και πάλι την κουβέντα στις αδειοδοτήσεις, χωρίς να γίνεται αναφορά στους «πράσινους» και μετά από λίγο αποχώρησε.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ