2012-06-12 01:35:21
Φωτογραφία για Παράταση στο θρίλερ Ομπράντοβιτς
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανέλαβε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς πόσο πολύ θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να χτίσει μια νέα αυτοκρατορία με τον Ζοτς να ζητάει παράταση  24ώρων για να πάρει την τελική του απόφαση.

Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τον Μάνο Παπαδόπουλο να δίνουν το παρών από πλευράς της διοίκησης και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τονίζει για μια ακόμη φορά στον Ζοτς ότι θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα.

Σύμφωνα με το prasinea.gr, του είπε ότι θα ήθελε μαζί, να χτίσουν μια νέα αυτοκρατορία με τον Ομπράντοβιτς οδηγό και τονίζοντας του αυτός θα συνεχίσει να έχει τα κλειδιά και να αποφασίζει για κάθε αγωνιστικό θέμα.

Μάλιστα σε ότι έχει να κάνει με το καυτό θέμα του μπάτζετ ήταν ξεκάθαροι ότι μπορούν να ανέβουν το πολύ στα 13 εκ. ευρώ και το ποσό αυτό υπολογίζεται μόνο σε ότι έχει να κάνει με τους παίκτες ενώ όλα τα λειτουργικά έξοδα θα καλυφθούν από διάφορες χορηγίες.


Οι δυο πλευρές συζήτησαν και για τις δηλώσεις του Ομπράντοβιτς στο αεροδρόμιο και την απορία που δημιουργήθηκε για την ατάκα του κόουτς των πράσινων ότι "απαιτείται σεβασμός" και τον ρώτησαν αν έχει ο ίδιος κάποιο πρόβλημα με την όλη στάση της διοίκησης.

Με τις πρώτες πληροφορίες να λένε ότι ο Ομπράντοβιτς το είπε αυτό καθώς θεωρεί ότι κλήθηκε πολύ αργά για να μιλήσει για ένα ένα θέμα που έπρεπε να έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ή ακόμα και από την αρχή της σεζόν. Και επίσης ότι το οικονομικό κομμάτι για το οποίο έκανε λόγο αφορά το συμβόλαιο του ίδιου.

Στο θέμα του μπάτζετ ο Ομπράντοβιτς επεσήμανε ότι με τα 13 εκ. ευρώ σαν μπάτζετ δεν είναι σίγουρος ότι μπορούν να του εξασφαλίσουν ένα 100% ανταγωνιστικό ρόστερ και για αυτό είπε ότι σύμφωνα με το πλάνο του βγαίνει με 16 εκ. ευρώ.

Ο Ζοτς ζήτησε 24ώρες για να απαντήσει δείχνοντας ότι η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό τον κάνει να θέλει να σκεφτεί ακόμα περισσότερο τι θα αποφασίσει αλλά δεν θέλει να τραβήξει παραπάνω το θέμα. Κάτι στο οποίο συμφώνησαν και οι δυο πλευρές καθώς όσο μένει ανοιχτό όλο και περισσότερα σενάρια μπορεί να κυκλοφορήσουν που μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση και τις δυο πλευρές.

Συζητήθηκε μάλιστα και το ενδεχόμενο μιας κοινής ανακοίνωσης όποια και αν είναι η έκβαση της υπόθεσης δείγμα του καλού κλίματος που υπάρχει και της αλληλοεκτίμησης των δυο πλευρών.

Επί της ουσίας τίποτα δεν άλλαξε. Τα πράγματα όσον αφορά την παραμονή του Ζοτς είναι πάρα πολύ δύσκολα αλλά το γεγονός ότι δεν απάντησε οριστικά την Δευτέρα δείχνει ότι το σκέφτεται ακόμα περισσότερο καθώς 13χρόνια στην ομάδα της καρδιά τους δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ