2012-06-12 19:10:17
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ «ΒΟΜΒΑ» ΜΕ ΠΟΤΟΤΣΝΙΚ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γερνέι Ποτότσνικ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους να φέρονται ότι έχουν έρθει σε συμφωία με τον Σλοβένο ακραίο του Παμβοχαϊκού, ο οποίος αναμένεται να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Μάρεκ Νοβότνι.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την φετινή απογοητευτική σεζόν, όπου κατέλαβαν την πέμπτη θέση, κάνοντας αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία τους, φέρονται αποφασισμένοι να επανέλθουν δυναμικά στην κορυφή την επόμενη σεζόν!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "katimagiko.gr", οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, φέρονται να είναι μια ανάσα από την τελική συμφωνία με τον Γερνέι Ποτότσνικ! Ο Σλοβένος ακραίος, που ήταν μία από τις φετινές ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις με τα χρώματα του Παμβοχαϊκού είναι σε προχωρημένες επαφές με τους παράγοντες του ερυθρόλευκου ΤΑΑ και είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενεε μέρες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή που θα καταστήσει πανίσχυρο τον Θρύλο!

Ο Ποτότσνικ, που ξεχωρίζει για το πολύ δυνατό του σερβίς, αλλά και τα εξαιρετικά του «κτυπήματα» στην επίθεση, προορίζεται να καλύψει το κενό που άφησε στις θέσεις των ακραίων η αποχώρηση του Μάρεκ Νοβότνι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ