2019-05-18 22:09:37
Φωτογραφία για ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ: Αυξάνονται τα ποσοστά παχυσαρκίας; Ενημερώσου, λάβε δράση τώρα!
Ευρωπαϊκή Ημέρα Παχυσαρκίας: Αυξάνονται τα ποσοστά;

ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ: Αυξάνονται τα ποσοστά παχυσαρκίας; Ενημερώσου, λάβε δράση τώρα!

Το Σάββατο 18 Μαΐου είναι η Ευρωπαϊκή ημέρα Παχυσαρκίας. Ενημερωθείτε, βοηθήστε τους γύρω σας και συμβάλλετε στη μείωση των ποσοστών παχυσαρκίας στην Ευρώπη, αλλά και σε όλο τον κόσμο :)

Βρείτε το βίντεο που ετοίμασαν Ευρωπαϊκοί φορείς, σε συνδυασμό με infographics της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παχυσαρκίας μέσα στο ανανεωμένο άρθρο «Αυξάνονται τα ποσοστά παχυσαρκίας; Ενημερώσου, λάβε δράση τώρα!», που συνυπογράφω με τον συνάδελφο Κωνσταντίνο Μπακόπουλο:

https://www.mednutrition.gr/portal/ygeia/paxysarkia/15580-pagkosmia-imera-paxysarkias-enimerosou-lave-drasi-tora

Από τα δεδομένα που συγκέντρωσε το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας (ΕΛ.Ι.ΚΑΡ.) σε ένα μεγάλης κλίμακας πρόγραμμα ευαισθητοποίησης του κοινού για τους παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου [30.000 άτομα], παρουσιάζεται το 63% των ενηλίκων στην Ελλάδα να είναι υπέρβαροι και το 19% παχύσαρκοι, ενώ περισσότεροι από το 40% του πληθυσμού δεν έχουν εντάξει καμιά φυσική δραστηριότητα στην καθημερινή τους ζωή.

Κινητοποιήστε το κοινό σας αναδημοσιεύσοντας το άρθρο αυτό, συμβάλλετε έτσι κι εσείς στη διάδοση του μηνύματος για καλύτερη υγεία! Θα εκτιμούσα πολύ εάν προσθέσετε ενεργό το αρχικό link του άρθρου ως πηγή στην αναδημοσίευσή σας.

Σας ευχαριστώ πολύ,

Πάρης Παπαχρήστος,

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

Ιδρυτής του medNutrition



Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ