2019-05-19 21:33:31
Φωτογραφία για Ερχονται νέες αποκαλύψεις απο τον ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ! | Την προσεχή Τρίτη θα προκαλέσουν πάταγο και την Τετάρτη τα ποσά που έλαβαν τρείς εργολάβοι και προμηθευτές που θα συζητούνται για δεκαετίες στο Δήμο μας και όχι μόνο!
Ερχονται νέες αποκαλύψεις απο τον ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ! | Την προσεχή Τρίτη θα προκαλέσουν πάταγο και την Τετάρτη τα ποσά που έλαβαν τρείς εργολάβοι και προμηθευτές που θα συζητούνται για δεκαετίες στο Δήμο μας και όχι μόνο!

ANAKOINΩΣΗ

Γράφει  ο:  Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός

       Μπαίνουμε στη τελευταία προεκλογική εβδομάδα. Πιστός στη δέσμευση  μου απέναντι σας  κάθε ημέρα θα έχουμε μία δημοσίευση:

1)-Τη Τρίτη 21 Μαΐου 2019 έχουμε αποκαλύψεις, οι οποίες θα προκαλέσουν πολιτικό πάταγο.

2)-Τη Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 συνεχίζουμε με συγκεντρωτικές  δαπάνες, οι οποίες πληρώθηκαν επί Δημαρχίας του απερχόμενου αποτυχημένου Δημάρχου κ. Αποστολάκη. Τα ποσά που έλαβαν τρείς εργολάβοι και προμηθευτές θα συζητούνται για δεκαετίες στο Δήμο μας και όχι μόνο... -Για τη Πέμπτη και τη Παρασκευή θα τα πούμε τη Τετάρτη.

Αγαπητοί Αναγνώστες

       Οι εικονιζόμενοι παραπάνω ως μέλη της Οικονομικής Επιτροπής (ο κ. Αποστολάκης Γεώργιος ως Πρόεδρος, ο κ. Κασόλας Αθανάσιος ως Αντιπρόεδρος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών  κ. Στούπας  Θεόδωρος), ο Πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας κ. Παντελής Αποστολάκης, ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρης γνωρίζουν τους πάντες και τα ποσά που έλαβαν φυσικά ο καθένας στο τομέα ευθύνης του.

           Επίσης ως μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου κατά τη διάρκεια της τρέχουσας Δημοτικής Περιόδου, γνωρίζουν τους προμηθευτές και εργολάβους και τα ποσά που έλαβαν ο καθένας, ο κ. Πάντας, ο κ. Σώζος, ο κ. Φραδέλος, ο κ. Προδρομίτης, η κ. Πανταζή. 

Αν έχουν το πολιτικό ανάστημα να τα ανακοινώσουν δημοσίως.  

Η Σιωπή είναι τουλάχιστο ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΝΗ.

Για τα υπόλοιπα θα αποφανθεί η συντεταγμένη πολιτεία.

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

1)-Πρόεδρε του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρη γιατί δεν απαντάτε στα ερωτήματα και στις αιτήσεις μου; 

  Φοβάστε κάτι; Φοβάστε τους ενημερωμένους Δημότες; Eχετε την εντύπωση,  ότι στη κοινωνία της πληροφορίας που ζούμε,  θα μείνει κάτι κρυφό; -Δεν γνωρίζετε, ΤΟ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΗΛΙΟ;

2)-Aυθεντικοί υβριστές μου γιατί δεν βάζετε το όνομα σας κάτω από τις αθλιότητες, που γράφετε για μένα; Σας ξέρω από πολύ καιρό. Σας άφηνα να εκτίθεστε. Σας υπενθυμίζω, Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ. Για τα υπόλοιπα ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ.  Καταλάβατε; -Αν δεν καταλάβατε ρωτήστε τον Αρχιερέα (τον οποίο γνωρίζω, και γνωρίζουν οι πάντες), ο οποίος σας καθοδηγεί. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!! (Ντροπή σας).
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ