2012-06-14 14:10:05
Φωτογραφία για Επιστολή αναγνώστη προς υποστηρικτές της ΝΔ
Η επιστολή αυτή απευθύνεται προς τους σημερινούς Νεοδημοκράτες. Καταρχήν, να σας συστηθώ, προέρχομαι από μια παραδοσιακή δεξιά οικογένεια που όλοι πάντα ψήφιζαν Ν.Δ.Τα τελευταία χρόνια έχουμε σχεδόν όλοι απομακρυνθεί από την Ν.Δ προς άλλες κατευθύνσεις, συμπεριλαμβανόμενης και της αποχής.

Ανεξαρτητοποιημένος τώρα και χωρίς κομματικά γυαλιά, λίγο πριν τις εκλογές θέλω να σας ρωτήσω τα παρακάτω και αν μπορώ να σας προβληματίσω:

 Θυμάστε, την τελευταία διετία του Καραμανλή που παθητικά, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα, περίμενε το τέλος και την καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας;

 Θυμάστε, σε επίπεδο αστυνόμευσης και ασφάλειας, ότι για πολλές μέρες καταστρεφόταν όλη η Ελλάδα, από τις συμμορίες των αναρχικών και των λαθρομεταναστών;

 Θυμάστε, ότι επί ημερών Ν.Δ αν έλεγε κάποιος οτιδήποτε για τους μετανάστες, τον κατηγορούσαν ως ρατσιστή και εθνικιστή. Θυμάστε την κα Μητσοτάκη και τον κο Καραμανλή που έλεγαν ακραίο κόμμα το Λάος και ότι δεν συνεργάζονται με τα άκρα; Τώρα το απορρόφησαν.


 Θυμάστε, επί κυβερνήσεως Ν.Δ πόσες εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες εισήλθαν στην χώρα μας? Είχαν κάνει κάτι για αυτό το θέμα? Ποιος θα τιμωρηθεί κάποτε?

 Θυμάστε την κα Μητσοτάκη και τον Κο Καραμανλή τι αγάπη και έρωτα είχαν προς την Ελληνοτουρκική φιλία και πόσο ενδοτικοί προς τον κουμπάρο Ερντογάν? Θυμάστε πόσο πατριώτες ήταν?

Αυτές είναι λίγες από τις απορίες μου, σχετικά με τα προηγούμενα δείγματα γραφής της πλήρως αποτυχημένης διακυβέρνησης της Ν.Δ, πάμε όμως στο σήμερα. Όλα τα παραπάνω δεν θα ξανασυμβούν σε μια κυβέρνηση Ν.Δ γιατί άλλαξε ο αρχηγός της, τον οποίο όμως πως μπορεί κάποιος να τον εμπιστευτεί όταν :

 Καταγγέλλει το μνημόνιο αλλά εν τέλει (για το καλό της πατρίδας, βεβαίως όπως εκλαμβάνει αυτός το καλό) το δέχεται και το υπογράφει.

 Μας λέει ότι θα ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ τους απεχθέστατους όρους του μνημονίου. Πως? Δεν απέστειλε επιστολή υποταγής με την υπογραφή του? Δεν θα τηρήσει τον λόγο και την υπογραφή του? Αν δεν τηρεί κάποιος τον λόγο του και την υπογραφή του, είναι άξιος εμπιστοσύνης? Σε έναν τέτοιο άνθρωπο εμπιστεύεσαι το μέλλον σου?

 Έχω ακόμη την φωνή του και αυτές των συνεταίρων του (ΓΑΠ και Παπαδήμος), να μας απειλούν πριν το Μνημόνιο 2, ότι αν δεν το ψηφίσουν δεν θα έχουμε καύσιμα, φάρμακα, γάλα, μισθούς και συντάξεις. Τον θυμάστε? Θυμάστε τους εκβιαστές μας να μας απειλούν?

 Πως νιώσατε όταν οι ΝΔτες βουλευτές (όσοι συμπεριφέρθηκαν σαν πρόβατα) ψήφιζαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ?

 Πως νιώσατε όταν συγκυβέρνησε με το διεφθαρμένο και τελειωμένο ΠΑΣΟΚ? Δεν νιώσατε αηδία και θλίψη? Μην μου πείτε ότι το έκανε για το καλό της Ελλάδας.

 Πως νοιώθετε όταν κάθε μέρα κάποιοι αυτοκτονούν και είναι συνέπεια του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ που είπαν και οι ΝΔτες βουλευτές? Έχει κανείς τους τύψεις?

 Γιατί ήθελε εκλογές μετά την ψήφιση όλων των εφαρμοστικών νόμων του Μνημονίου? Για να μας έχει ΑΠΟΛΥΤΑ δεσμευμένους. Τώρα βεβαίως θα λέει, θέλω να αλλάξω τους όρους αλλά δεν μπορώ….

 Μας λέει ότι θα λύσει το θέμα της λαθρομετανάστευσης, πως? Γιατί τόσα χρόνια δεν έκαναν τίποτα, όταν ήταν κυβέρνηση? Δώσε μου έναν καλό λόγο να πιστέψω ότι τώρα θα κάνεις κάτι.

Και είναι τόσα ακόμα που μπορεί να αναφέρει κανείς, μερικές τελευταίες ερωτήσεις, πως μπορείτε εσείς οι ΝΔτες να γίνετε Εφιάλτες μαζί τους, δεν αγαπάτε την πατρίδα μας, δεν συγκινείστε όταν βλέπετε την σημαία μας, δεν θέλετε να νοιώθετε περήφανοι και αξιοπρεπείς όταν λέτε στους ξένους ότι είστε Έλληνες? Δεν στεναχώριεστε όταν ο γείτονας σας πεινάει, όταν παιδάκια κοιμούνται νηστικά? Όταν οι επιχειρήσεις κλείνουν, όταν οι άνεργοι είναι πάνω από 30- 35%. Όλοι ρε παιδιά είστε βολεμένοι ή ελπίζετε να βολευτείτε?

Για μια φορά σκεφθείτε Εθνικά, Πατριωτικά, Ελληνικά, βάλτε πάνω από την κοιλιά σας την Ελλάδα μας. Ξεχάστε το Ευρώ και την Δραχμή, μην πατάτε την μπανανόφλουδα. Μην τους αφήνετε να μας θεωρούν αφοσιωμένα πρόβατα, οι Πασόκοι το κατάλαβαν και αλλάζουν, πάνε στον Σύριζα, η σειρά μας τώρα, επιλογές υπάρχουν.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ