2012-06-14 21:17:24
Φωτογραφία για Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι συλληφθέντες για την επίθεση στους Αιγύπτιους μετανάστες...Σε αντιφάσεις έπεσαν στις καταθέσεις τους οι Αιγύπτιοι..
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι συλληφθέντες, που φέρονταν ως οι δράστες της επίθεσης εναντίον τεσσάρων Αιγυπτίων στο Πέραμα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του ενός.

Ειδικότερα στους 5 από τους 6 επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, όπως εμφάνιση σε τακτά χρονικά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και καταβολή εγγύησης 2.000 ευρώ ο καθένας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκεπτικό της απόφασης στηρίχθηκε στο γεγονός ότι οι Αιγύπτιοι στην προφορική τους κατάθεση για την αναγνώριση των δραστών έπεσαν σε αντιφάσεις.

Συγκεκριμένα, οι δύο έκαναν διαφορετικές καταθέσεις, ενώ ο ένας δεν αναγνώρισε κανέναν από τους συλληφθέντες.

Η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμα, καθώς αναμένονται συμπληρωματικά στοιχεία, όπως δακτυλικά αποτυπώματα από το σημείο της επίθεσης, ενώ εκκρεμεί και η κατάθεση του Αιγυπτίου που είναι σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι από κοινού για βαριά σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Εμείς τα λέγαμε...Αλλά εφόσον έχει περάσει γραμμή στα ΜΜΕ να παρουσιάζονται τα πάντα ως ρατσιστικές επιθέσεις,θα συνεχίζονται αυτά τα φαινόμενα παραπληροφόρησης τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή των εκλογών..,
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ