2019-07-12 11:04:18
Φωτογραφία για Παράταση στην υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων
Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων σύμφωνα με δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως μετά τη σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο.

Η Υπουργός αναφέρθηκε επίσης στο σχέδιο για κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και ανακοίνωσε επίσης ότι ανακαλείται η απόφαση της προηγούμενης κυβέρνηση για τη σύσταση επιτροπής που θα εξέταζε τη διαδικασία δημιουργίας νέας Νομικής Σχολής στην Πάτρα. «Έχουμε χιλιάδες άνεργους δικηγόρους, βασικό μέλημα της κυβέρνησης είναι η γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της εκπαίδευσης και των πραγματικών αναγκών της αγοράς εργασίας... Δεν χρειαζόμαστε 4η Νομική» ανέφερε. 

Η Υπουργός πρόσθεσε πως η κυβέρνηση θα παρουσιάσει νέο θεσμικό πλαίσιο για την πρωτοβάθμια, τη δευτεροβάθμια και την τριτοβάθμια εκπαίδευση, με μεγαλύτερη αυτονομία στα σχολεία και τα πανεπιστήμια «Θα απεμπολίσουμε αρμοδιότητες και θα τις δώσουμε στον φυσικό τους χώρο» ανέφερε, ενώ στο σύντομο σχόλιό του ο Πρωθυπουργός έκανε λόγο για αναβάθμιση των Πανεπιστημίων και σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ