2019-07-16 11:35:10
Φωτογραφία για Αποκλειστικές φωτό: Η καταστροφή στο ΚΑΑΥ Φώκαιας και η εντολή του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου
Του Ηλία Προύφα

Το φονικό μπουρίνι που ''χτύπησε'' προχθές τη Χαλκιδική, δεν άφησε απέξω το ΚΑΑΥ του Στρατού Ξηράς, στη Νέα Φώκαια, το οποίο υπέστη σημαντικές ζημιές.

Σπίτια δικαιούχων παραθεριστών καθώς και χώροι αναψυχής, καταστράφηκαν από τους δυνατούς ανέμους, που έπληξαν την περιοχή.

Τεράστιες ζημιές υπέστη και η παιδική κατασκήνωση του Στρατού Ξηράς, που βρίσκεται εντός του ''χακί'' θερέτρου, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί σε παιδιά στελεχών.

Το προσωπικό της κατασκήνωσης όπως μας ενημέρωσαν στο kranosgr γονείς,(Διαβάστε ΕΔΩ) καθώς και του ΚΑΑΥ, λειτούργησε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή υποδειγματικά, αποφεύγοντας έτσι τα χειρότερα Δυστυχώς όμως οι καταστροφές στην κτιριακή υποδομή, είναι ανυπολόγιστες, με αποτέλεσμα η κατασκήνωση και το ΚΑΑΥ, να έχουν κλείσει.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή, από τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, για την κατάσταση στο ΚΑΑΥ της Νέας Φώκαιας καθώς και στο αντίστοιχο της Νέας Μάκρης στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο επλήγη από το φονικό μπουρίνι.


Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επαναλειτουργία της κατασκήνωσης και του ΚΑΑΥ, ήταν η εντολή του νέου ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος έχει αναλάβει το θέμα προσωπικά.

''Τα παιδιά των στελεχών δε θα μείνουν χωρίς διακοπές'', ήταν η εντολή του Νίκου Παναγιωτόπουλου και τα συνεργεία, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτό του kranosgr, έχουν ήδη πιάσει δουλειά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, την ερχόμενη Παρασκευή, θα επαναλειτουργήσει και πάλι η παιδική κατασκήνωση, ενώ από τo ΚΑΑΥ της Ν. Φώκαιας, θα ''χαθεί'' αναγκαστικά, μόνο μία παραθεριστική σειρά.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ