2019-07-24 19:45:27
Φωτογραφία για ''Παράλογα πράγματα''. Επιστολή αναγνώστη στο kranosgr
Επιστολή αναγνώστη στο kranosgr

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Άρθρο 4

1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.

2. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις

 Κάπως έτσι και εγώ, επισκέφτηκα τα εξωτερικά ιατρεία μεγάλου στρατιωτικού νοσοκομείου ώστε να εξετασθώ για κάποιο (μικρό ευτυχώς) πρόβλημα υγείας.

  Περιμένοντας να έρθει η σειρά μου για να εξετασθώ, σύμφωνα με το νούμερο που έλαβα, όπως κάθε πολίτης σε δημόσιο νοσοκομείο, και αφού είχαν περάσει κάποιες ώρες, κατέφθασε κάποιος Κύριος και αυτός για εξέταση έχοντας πολύ μεγαλύτερο νούμερο αναμονής σχεδόν από όλους. Μετά από 5 λεπτά αφού είδε την υπεύθυνη νοσηλεύτρια του ιατρείου της είπε πως είναι εν ενεργεία στρατιωτικός. Η νοσηλεύτρια τον ρώτησε τι βαθμό έχει και αυτός είπε πως είναι αντισυνταγματάρχης. Τότε αυτή του είπε πως μόλις έβγαινε ο ασθενής που ήταν μέσα θα έμπαινε αυτός. Εγώ μόλις τα άκουσα όλα αυτά πλησίασα ευγενικά και της είπα πως και εγώ είμαι εν ενεργεία στρατιωτικός, την ρώτησα υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία και αν οι αριθμοί προτεραιότητας τελικά ισχύουν η όχι. Η Κυρία τότε με ενημέρωσε πως οι αντισυνταγματάρχες και οι συνταγματάρχες μπαίνουν πρώτοι ανεξάρτητα του αριθμού αναμονής που έχουν πάρει.


 Δυστυχώς αν και βρισκόμαστε στο 2019 ακόμα και στα θέματα υγείας στο στράτευμα υπάρχει διάκριση στον χρόνο που θα εξετασθείς ανάλογα με τον βαθμό. Μη έχοντας εμπειρία από αυτά το νοσοκομεία, θέλω να πιστεύω πως μόνο στην συγκεκριμένη διαδικασία υπάρχουν αυτές οι διακρίσεις και όχι γενικότερα σε όλες τις ιατρικές πράξεις.   
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ