2012-06-15 13:51:04
Φωτογραφία για Πανικός για την... Ελλάδα!
Τέτοιος... παγκόσμιος πανικός για μια εκλογική αναμέτρηση μάλλον δεν έχει ξαναγίνει! Από την... Αλάσκα, που λέει ο λόγος, μέχρι τη Νέα Ζηλανδία, κυβερνήσεις και αγορές περιμένουν να μάθουν το αποτέλεσμα της μεθαυριανής εκλογικής αναμέτρησης στην Ελλάδα. Φυσικά, ο μεγαλύτερος πανικός έχει πέσει στην Ευρώπη Εχουμε και λέμε, λοιπόν: Ευρωπαϊκές διπλωματικές πηγές δήλωσαν χθες ότι είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη του Eurogroup, αμέσως μόλις..... γίνει γνωστό το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα, το βράδυ της Κυριακής. Στόχος της τηλεδιάσκεψης, εξήγησαν οι ίδιες πηγές, είναι να συντονιστούν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης, ούτως ώστε «να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να γίνουν δηλώσεις που δεν πρέπει»!

Επιπλέον, ο αρμόδιος κοινοτικός επίτροπος Ολι Ρεν ανακοίνωσε χθες ότι δεν πρόκειται να μεταβεί στο Μεξικό για τη Σύνοδο Κορυφής του G20, λόγω ενδεχόμενης κλιμάκωσης της κρίσης μετά τις ελληνικές εκλογές. Μάλιστα, ο Ρεν δήλωσε ότι δεν θα ήταν δείγμα υπευθυνότητας να βρίσκεται επί 14 ώρες μακριά από την Ευρώπη, μέσα σε ένα αεροπλάνο, χωρίς να μπορεί κανένας να επικοινωνήσει μαζί του!


Για να πάρετε ακόμη μια ιδέα από το κλίμα που επικρατεί στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες λόγω των ελληνικών εκλογών, σας λέμε ότι η γερμανική καγκελαρία έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει τους δημοσιογράφους πως Μέρκελ και Σόιμπλε θα βρίσκονται, το βράδυ της Κυριακής, εν πτήσει προς το Μεξικό, ωστόσο στο κυβερνητικό αεροσκάφος θα έχουν όλες τις δυνατότητες επικοινωνίας!
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ