2012-06-15 13:51:49
Φωτογραφία για ΟΤΑΝ Ο ΦΕΡΕΪΡΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΖΑΡΝΤΙΜ...
Τη νέα αγωνιστική περίοδο δύο Πορτογάλοι θα βρίσκονται στην τεχνική ηγεσία των δύο «αιωνίων» του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτοί θα είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ αντίστοιχα.

Οι δύο Ίβηρες προπονητές θα κοντραριστούν στην Super League με μεγάλο στόχο την κατάκτηση του τίτλου, κάτι που σημαίνει πως η αντιπαλότητα μεταξύ τους… θα πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο.

Οι δύο άνδρες πάντως τρέφουν μεγάλη αλληλοεκτίμηση, κάτι που φαίνεται και από τις προ διμήνου δηλώσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Πιο συγκεκριμένα, στις 7 Απριλίου, ο προπονητής των "πράσινων" είχε κληθεί να σχολιάσει στον Τύπο της πατρίδας του, την επερχόμενη – τότε – αναμέτρηση της Μπράγκα με την Πόρτο για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Φερέιρα, τότε, είχε χαρακτηρίσει ως καλύτερο προπονητή της Λίγκας τον 38χρονο τεχνικό, μιλώντας με κολακευτικά σχόλια για τη δουλειά του στην Μπράγκα, η οποία είχε… εισβάλει στη «μάχη» του πρωταθλήματος.


«Η ομάδα της Μπράγκα είναι ισορροπημένη και έχει μάθει να κερδίζει με… φυσικότητα. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι ο καλύτερος προπονητής της κατηγορίας τη φετινή σεζόν. Το ξέρω από προσωπική εμπειρία, καθώς «μάχεται» μεταξύ των τριών μεγάλων», ήταν τα χαρακτηριστικά τα λόγια του προπονητή του ΠΑΟ.

Βεβαια, τότε δεν υπολόγιζε ότι περίπου δύο μήνες αργότερα ο 38χρονος προπονητής της Μπράγκα θα συμφωνούσε με τον Ολυμπιακό και θα ήταν ο μεγάλος «αντίπαλος» του στο ελληνικό πρωτάθλημα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πανικός για την... Ελλάδα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πανικός για την... Ελλάδα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ