2019-07-30 13:30:28
Φωτογραφία για Διορισμός του Θοδωρή Κυριακού ως Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Σιγκαπούρης στην Αθήνα
Ο Επίτιμος Πρόξενος θα υποστηρίξει το έργο του μη εγκατεστημένου Πρέσβη της Σιγκαπούρης στην Ελλάδα, κ. Koh Yong Guan.

Ο Θεόδωρος Κυριακού, 45 ετών, είναι ο πρόεδρος του K Group, του Ομίλου εταιρειών που ανήκει στην οικογένεια Κυριακού, η οποία περιλαμβάνει την παγκόσμια ναυτιλιακή εταιρεία Athenian Holdings και το διεθνή οργανισμό μέσων και ψυχαγωγίας, Antenna Group. Επίσης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας Raine Holdings, το οποίο διαχειρίζεται τις Raine Partners και Raine Venture Partners, τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια που επικεντρώνονται στην ψυχαγωγία, τα ψηφιακά μέσα και τον αθλητισμό, όπου ο Όμιλος Antenna είναι βασικός επενδυτής.

Ο κ. Κυριακού είναι επίσης μέλος του Board of Advisors του McDonough School of Business του Πανεπιστημίου του Georgetown, μέλος του Advisory Board του Κέντρου Διεθνών Επιχειρήσεων και Διοίκησης του Πανεπιστημίου του Cambridge και μέλος του Business Advisory Council του Διεθνούς Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MBA) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ως Επίτιμος Γενικός Πρόξενος, ο Θεόδωρος Μ. Κυριακού θα εκτελεί μεταξύ άλλων καθήκοντα εκπροσώπησης και θα διευρύνει την προξενική βοήθεια προς τους πολίτες της Σιγκαπούρης.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εμείς, οι ένοχες γενιές
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εμείς, οι ένοχες γενιές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ