2019-08-28 14:25:15
Φωτογραφία για Έκλεψε από ηλικιωμένη κοσμήματα και χρήματα αξίας 70.000 ευρώ!
Ένας 37χρονος πίσω από την «χρυσή» κλοπή στην Κρήτη

Πίσω από τη «χρυσή» κλοπή που σημειώθηκε σε σπίτι πριν δύο μέρες με συνολική λεία

70.000 ευρώ (!) βρίσκεται ένας 37χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας όταν ο 37χρονος «άνοιξε» το σπίτι μίας 70χρονης στο Ηράκλειο κι έκλεψε από μέσα κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ και 20.000 ευρώ σε μετρητά.

Όταν η ηλικιωμένη επέστρεψε σπίτι της και είδε πως είχε πέσει θύμα κλοπής ειδοποίησε την αστυνομία που αφού συνέλεξε τις απαραίτητες πληροφορίες ξεκίνησε τις έρευνες για εντοπισμό του δράστη. Μέσα σε λίγες ώρες οι αστυνομικοί βρήκαν τον 37χρονο και τον συνέλαβαν οδηγώντας τον ενώπιον της δικαιοσύνης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Δύο ακόμα συλλήψεις για κλοπή στα Χανιά

Σε δύο ακόμα συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί των Χανίων που αφορούν δύο άτομα – 23 και 31 ετών – που «άνοιξαν» δύο σπίτια αφαιρώντας ηλεκτρονικές συσκευές, τραπεζικές κάρτες, διάφορα έγγραφα και 150 ευρώ σε μετρητά.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Πηγή: cretapost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ