2019-08-29 22:21:07
Φωτογραφία για Το iPhone XS Max νικιέται από τη δοκιμή ταχύτητας του Galaxy Note 10+
Ποιο είναι το ταχύτερο το Samsung Galaxy Note 10+ ή το iPhone XS XS της Apple; Το κανάλι YouTube του PhoneBuff έχει συγκρίνει τα δύο smartphones υψηλής τεχνολογίας και αποδεικνύεται ότι το μοντέλο της Samsung βρίσκεται μπροστά από την Apple. 

Η πρώτη δοκιμή είναι να ανοίξει μια σειρά εφαρμογών σε σειρά, περιμένοντας κάθε φορά που φορτώνονται πλήρως. Και τα δύο τηλέφωνα είναι περισσότερο ή λιγότερο στο ίδιο επίπεδο κατά το πρώτο μέρος, αλλά το iPhone αρχίζει να χάνει έδαφος στη συνέχεια. Κατά το άνοιγμα, το Galaxy Note 10+ χρειάστηκε 1 λεπτό και 55 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί η δοκιμή, έναντι 2 λεπτών και 9 δευτερολέπτων για το iPhone XS Max. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα smartphone Android θέτει μια τέτοια πρόοδο απέναντι σε ένα iPhone.

Η δεύτερη δοκιμή είναι παρόμοια με την πρώτη οπου ανοίγουμε τις ίδιες εφαρμογές, εκτός από το ότι τα κινητά είναι ήδη σε πολλαπλές εργασίες. Εδώ, το Galaxy Note 10+ πήρε 33 δευτερόλεπτα και το iPhone XS Max πήρε 50 δευτερόλεπτα. Συνδυάζοντας τις δύο δοκιμές, είναι 2 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα για το Galaxy Note 10+ και 2 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα για το iPhone XS Max.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι το iPhone XS Max είναι ένα έτος παλιότερο και το Galaxy Note 10+ μόλις κυκλοφόρησε. Επιπλέον, το Galaxy Note 10+ διαθέτει 12 GB μνήμης RAM, έναντι 4 GB για το iPhone XS Max. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τη σύγκριση με το iPhone 11 που κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ