2019-08-30 09:55:22
Φωτογραφία για ΕΡΤ: Θέλουν να παραμείνει στο τιμόνι...
Αφού έπεσαν στο τραπέζι πολλές σκέψεις και πολλές ιδέες αυτή τη στιγμή επικρατεί το σενάριο να παραμείνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 21.00 η Αντριάννα Παρασκευοπούλου. Ήταν η πρώτη σκέψη μετά από τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και είναι και η λύση που κερδίζει και πάλι έδαφος.Από τη Δευτέρα που μας πέρασε, αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες η Αντριάννα Παρασκευοπούλου έχει επιστρέψει στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ και προς το παρόν η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει ,τουλάχιστον άμεσα.

Ο βασικός λόγος είναι πως στις αμοιβές της ΕΡΤ υπάρχει ταβάνι. Γύρω στα 2500 μεικτά. Αυτός είναι και ο λόγος που αποθαρρύνει πολλά γνωστά ονόματα να πάνε στην ΕΡΤ.

Όταν και αν αλλάξει ο νόμος τότε θα γίνουν και οι μεγάλες αλλαγές. Που θα συνδυαστούν με ολικό επαναλανσάρισμα της ΕΡΤ. Από τα σήματα και τα γραφικά μέχρι τα πλατό και τα πρόσωπα που θα κάνουν τις εκπομπές. Ο σχεδιασμός όμως αυτός απαιτεί χρόνο.

Από το υπάρχον προσωπικό η διοίκηση της ΕΡΤ προτιμά στην παρούσα φάση την Παρασκευοπούλου ενώ για το δελτίο του Σαββατοκύριακου ακούγονται τα ονομάτα της Αλεξάνδρας Δουβαρά και της Ντένιας Σαρακίνη. Πολλά χρόνια παρουσιάστριες δελτίων και οι δύο.

ΑΠΟ Νassosblog.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ