2019-08-31 10:35:22
Φωτογραφία για ''Γυναίκα χωρίς όνομα'': Δυνατές εξελίξεις στον 2ο κύκλο - Οι ρόλοι που φέρνουν ανατροπή...
Δυνατές συγκινήσεις αλλά και εξελίξεις που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό αναμένεται να συμβούν στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Τα δεδομένα στη ζωή όλων των ηρώων αλλάζουν...  

Συγκεκριμένα, η Κάτια, προκειμένου να εξιλεωθεί για όσα έκανε όλα αυτά τα χρόνια στην κόρη της, θυσιάζεται για τη Μαρίνα και ομολογεί στις αστυνομικές Αρχές πως εκείνη πυροβόλησε τον Φώτη.Όπως είναι φυσικό, η Κάτια συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν έκανε ποτέ. Το γεγονός αυτό ξαφνιάζει τη Μαρίνα, η οποία αποφασίζει να αναλάβει την υπεράσπιση της Κάτιας δίχως να γνωρίζει ακόμα πως εκείνη είναι η βιολογική της μητέρα.

Παράλληλα, η κοπέλα ,μετά το σημάδι που είδε στο στήθος του Φώτη ,ξεκινά τις έρευνες για να μάθει ποιοι είναι οι πραγματικοί της γονείς. Κι ενώ η ζωή δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στη Μαρίνα και την Κάτια, καθώς αυτή η δικαστική περιπέτεια τις φέρνει ξανά κοντά, η μοίρα τις χωρίζει πάλι.Αυτή τη φορά ευθύνεται ένας άντρας από το παρελθόν της Κάτιας, ο Νίκος Γεωργίου (Κώστας Φαλελάκης).


Οι δυο τους μεγάλωσαν μαζί και στην εφηβική τους ηλικία δημιούργησαν δεσμό.Όταν, όμως, αργότερα η Κάτια γνώρισε τον Φώτη και τον ερωτεύτηκε, ο Νίκος έβαλε σκοπό της ζωής του να τον εξοντώσει. Ο άντρας, λοιπόν, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, συναντά ξανά την Κάτια, εκμεταλλεύεται την απώλεια μνήμης που έχει και την απαγάγει.Ο Νίκος τη φυλακίζει στο σπίτι του, μακριά από όλους, και της παρουσιάζει μια διαφορετική πραγματικότητα. Της έχει δώσει άλλο όνομα και της έχει πει ότι οι δυο τους είναι αγαπημένο ζευγάρι εδώ και είκοσι χρόνια.Γρήγορα, όμως, έρχεται η στιγμή που ο Νίκος αποκαλύπτει τον πραγματικό του εαυτό και γίνεται πολύ επικίνδυνος!

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Κάτια, γνωρίζει τον έρωτα στο πρόσωπο του φίλου του Νίκου, του Αργύρη (Αλέξανδρος Σταύρου). Οι δυο τους, όσο και αν προσπαθούν να θάψουν τα συναισθήματα που νιώθουν, τελικά παραδίνονται στον έρωτά τους και δημιουργούν μια κρυφή σχέση. Μάλιστα, ο Αργύρης λειτουργεί σαν μια σανίδα σωτηρίας για την Κάτια.

Νέος άντρας ανάμεσα σε Μαρίνα και Μιχάλη…  

Η σχέση της Μαρίνας και του Μιχάλη θα περάσει νέες δοκιμασίες… Σύμφωνα με το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, ένας νέος άντρας αναμένεται να μπει στη ζωή του ζευγαριού. Ο λόγος για τον Γεράσιμο Χατζή (Ευθύμης Γεωργόπουλος), τον γιο του μεγαλύτερου ανταγωνιστή της εταιρείας του Δημήτρη Μακρή. Πρόκειται για έναν πανούργο, όμορφο, και γοητευτικό νεαρό, ο οποίος πλησιάζει την Έλλη έχοντας στόχο να την χρησιμοποιήσει για συμφέρον του.Ο Γεράσιμος είναι έξυπνος, χειριστικός, δεν έχει μάθει να χάνει, και συνηθίζει να αποκτά ό,τι θέλει.

Όταν, λοιπόν, εκείνος γνωρίζει Μαρίνα, εντυπωσιάζεται και γοητεύεται επικίνδυνα από εκείνη.Ο έρωτάς του για την κοπέλα θα αποτελέσει το μεγαλύτερο εμπόδιο για τη σχέση της με τον Μιχάλη, καθώς ο Γεράσιμος θα κάνει τα πάντα για την κατακτήσει.

Μάρα Σαρρή - Mytv

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ