2019-09-02 09:48:19
Φωτογραφία για Οι 14 συνήθειες κάθε επιτυχημένου επαγγελματία - Τι κάνουν τα πρώτα 10 λεπτά στη δουλειά (εικόνες)
Ο τρόπος που λειτουργείτε τα πρώτα 10 λεπτά στη δουλειά σας μπορούν να καθορίσουν το πόσο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί είστε την υπόλοιπη μέρα.

«Τα πρώτα αυτά λεπτά μπορούν να προβλέψουν τη νοοτροπία σας, επειδή δίνουν την πρώτη εντύπωση από αυτό που ακολουθεί», αναφέρει η Λιν Τέιλορ, ειδικός σε θέματα σχέσεων εργασίας.

«Χρειάζονται αυτογνωσία και θετική σκέψη, ώστε να αντιμετωπίσετε ό,τι έχει αρνητική ενέργεια και σας χαλά τη διάθεση», συμπληρώνει.

Ενας άλλος ειδικός ο Μίκαελ Κερ τονίζει πως οι πετυχημένοι άνθρωποι έχουν μια ρουτίνα και συγκεκριμένες συνήθειες σε αυτά τα πρώτα 10 λεπτά.

«Η συνήθεια που δημιουργούν είναι αυτή που τους κάνει και επιτυχημένους», εξηγεί.

Τι, όμως, κάνουν οι επιτυχημένοι άνθρωποι;

Κάνουν αισθητή την άφιξη στο χώρο εργασίας τουςΒολεύονται στη θέση τους

Προσαρμόζουν τη μέρα στα μέτρα τουςΟραματίζονται την επιτυχίαΔεν κάνουν πολλά πράγματα μαζίΛένε «όχι»Κοντρολάρουν τον αρνητισμόΕπιθεωρούν τι έχουν να κάνουν μέσα στη μέρα και θέτουν προτεραιότητες

Χαμογελούν και γελούνΠαίρνουν το χρόνο τους για να δείξουν ευγνώμονεςΣκέφτονται πως να βοηθήσουν τους άλλουςΤσεκάρουν με στρατηγική τα emails, για να μην σπαταλήσουν χρόνοΣυγχαίρουν τους συναδέλφους της αν είχαν κάποια επιτυχία την προηγούμενη μέραΟργανώνουν τον χώρο τους
Star-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ