2019-09-05 10:44:16
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Οι ΔΑΠΑΝΕΣ στο προσκήνιο λίαν προσεχώς
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός

Αγαπητοί Αναγνώστες

-Το Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2019 θα δημοσιεύσουμε άρθρο.

Θέτουμε μία ερώτηση, την οποία θα απαντήσουμε στο άρθρο αυτό.

 -Από 1-9-2014 μέχρι 1-9-2019 πόσοι εργολάβοι και προμηθευτές εισέπραξαν περίπου 6.000.000 ευρώ; 

Βρείτε την απάντηση:

Α)-20, Β)-25, Γ)-Πάνω από 25.

            Η επεξεργασία των δαπανών της Δημοτικής περιόδου με Δήμαρχο το κ. Αποστολάκη είναι σε εξέλιξη.  Μπορεί το παραπάνω νούμερο να είναι πολύ μεγαλύτερο.

         Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Βέβαια όποιος ή όποιοι έχουν το πολιτικό ανάστημα και το πολιτικό θάρρος να αμφισβητήσουν τις δαπάνες αυτές ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ η οποία ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ. Το βήμα διαλόγου είναι ΕΔΩ.

        Για να είμαι ειλικρινής απέναντι σας, αγαπητοί αναγνώστες, σας ενημερώνω ότι η δημοσίευση τούτων των δαπανών παραμονή της ημέρας εκλογής νέου Προεδρείου, Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου μας μόνο ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ........           Είναι πλην των άλλων κραυγή αγωνίας για το σεβασμό του Δημοσίου Χρήματος. Είναι έκκληση σε όλα τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου να αναλάβουν τις ευθύνες που αναλογούν στο καθένα ξεχωριστά ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

            Δεν είναι δυνατόν τέτοια ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ποσά να πηγαίνουν σε πολύ λίγα άτομα ή εταιρείες. Οι πάντες γνωρίζεται ότι το αναπτυξιακό έργο ήταν σχεδόν μηδενικό.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ