2019-09-05 21:30:14
Φωτογραφία για O Alpha ανακοινώνει το νέο τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου - Πότε κάνει πρεμιέρα;
Πρεμιέρα 16/9 στις 17.50

Ο Χρήστος Φερεντίνος φέρνει τα «Πάνω Κάτω» στον Alpha! 

Το τηλεπαιχνίδι, «Πάνω Κάτω», μετά από την επιτυχημένη πορεία του στην αμερικανική τηλεόραση, κάνει πρεμιέρα στον Alpha τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 17:50.

 Δύο παίκτες, δύο κερκίδες, δύο ομάδες. 

Οι δύο αντίπαλοι καλούνται να τοποθετήσουν στη σωστή σειρά τα αριθμητικά δεδομένα που τους δίνει ο Χρήστος Φερεντίνος, από το μεγαλύτερο στο μικρότερο. 

Για παράδειγμα, πρέπει να υπολογίσουν πόσοι είναι:

• Οι ακόλουθοι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Instagram

• Τα ζευγάρια που παντρεύονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα

Ποιοι είναι περισσότεροι; Ποιο πάει «Πάνω» και ποιο «Κάτω»;

Στο «Πάνω Κάτω» οι παίκτες δεν χρειάζεται να γνωρίζουν με ακρίβεια τους αριθμούς, αρκεί να μπορούν να μαντέψουν σωστά ποιος αριθμός μπαίνει πάνω και ποιος κάτω. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο κάθε παίκτης έχει ένα βοηθό: την κερκίδα του! Καθημερινά, ο νικητής μπορεί να κερδίσει έως και 10.000 ευρώ, ενώ κάποιος από τους followers του στην κερκίδα μέχρι και 5.000 ευρώ. Γιατί όλοι κερδίζουν στο «Πάνω Κάτω»! 


Χιούμορ, ένταση και γρήγοροι ρυθμοί σε ένα παιχνίδι-γιορτή που όλοι μπορούν να παίξουν και να κερδίσουν ή να κερδίσουν χωρίς να παίξουν!

Το «Πάνω Κάτω» βασίζεται στο τηλεπαιχνίδι «Winsanity» της εταιρείας Propagate Content που παράγει και διανέμει ψυχαγωγικό περιεχόμενο παγκοσμίως.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ