2019-09-07 22:08:55
Φωτογραφία για «Σήκωσαν» ανενόχλητοι διακοσμητική προπέλα βάρους μισού τόνου!
Πιο εύκολο μεροκάματο δεν πρέπει να είχαν βγάλει οι άγνωστοι «κυνηγοί» μετάλλων που

κατάφεραν να κλέψουν μια τεράστια μπρούτζινη διακοσμητική προπέλα πλοίου που ζυγίζει 450 κιλά χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και μάλιστα... μέρα- μεσημέρι! Μάλιστα, διέφυγαν παρ' όλο που έπεσαν σε μπλόκο αστυνομικών!

Οι δυο δράστες έφτασαν με ένα ΙΧ φορτηγό έξω από το σπίτι ενός 19χρονου στην περιοχή Αμαλιάπολη του Αλμυρού Μαγνησίας το μεσημέρι της Πέμπτης και κατάφεραν να «σηκώσουν» την τεράστια προπέλα παρά το μεγάλο βάρος της και να την φορτώσουν στην καρότσα, χωρίς να τους πάρει είδηση κάποιος αν και έκαναν αρκετό θόρυβο! Έτσι, διέφυγαν ανενόχλητοι.

Το φορτηγό με το ασυνήθιστο φορτίο εντοπίστηκε από τροχονόμους που έκαναν ελέγχους στην περιοχή και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει. Όμως, εκείνος πάτησε γκάζι «σπάζοντας» το μπλόκο και εξαφανίστηκε! Οι άνδρες της Τροχαίας συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του φορτηγού και ενημέρωσαν το αστυνομικό τμήμα Αλμυρού, στο οποίο είχε ήδη καταγγελθεί η κλοπή της διακοσμητικής προπέλας. Οι δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτόφωρου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ