2019-09-08 06:37:31
Φωτογραφία για Πέρασε ηρωίνη στον κρατούμενο αδελφό της
Η 38χρονη Ελληνίδα είχε μαζί της ρούχα που προορίζονταν για τον 36χρονο κρατούμενο -

Σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης

«Φορτωμένη» με ναρκωτικά ήταν μια γυναίκα που εμφανίστηκε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Κατερίνης με σκοπό να επισκεφθεί τον 36χρονο αδελφό της που είχε συλληφθεί καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για υπόθεση ναρκωτικών!

Η 38χρονη Ελληνίδα είχε μαζί της ρούχα που προορίζονταν για τον 36χρονο κρατούμενο, αλλά κατά την διάρκεια του ελέγχου που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στις φόδρες ήταν επιμελώς κρυμμένες ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 6,2 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν! Έτσι, πέρασαν χειροπέδες στην επισκέπτρια, αλλά και στον 36χρονο κρατούμενο.

Σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ο οποίος τους άσκησε την σχετική δίωξη. Ο 36χρονος επέστρεψε στα κρατητήρια καθώς εκκρεμεί η απόφαση για την υπόθεση που έχει καταδικαστεί, ενώ η αδελφή του αφέθηκε ελεύθερη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ